Νέα email για βόμβα στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, σε έξι νοσοκομεία και στην Εκκλησία

Νέα email τα οποία ειδοποιούν για βόμβα, στάλθηκαν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, σε έξι νοσοκομεία της Αθήνας, αλλά και στην Ορθόδοξη Εκκλησία.

Ειδικότερα, ο αποστολές του email απειλεί για τοποθέτηση βόμβας στα νοσοκομεία Παμμακάριστος, Παίδων, Ερρίκος Ντυνάν, Τζάνειο, Ευαγγελισμός, Γεννηματάς, το διεθνής αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος και την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Να σημειωθεί ότι πριν από τρεις μέρες, εστάλησαν ξανά παρόμοια email, για τα οποία συνελήφθη ένας 41χρονος Ρώσος blogger, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο φαρσέρ θεωρείται γνωστός μέσα από τα πέντε κανάλια που έχει δημιουργήσει στο YouTube.

Διαβάστε επίσης: Γνωστός Ρώσος youtuber ο φαρσέρ που ειδοποίησε για βόμβα στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και σε έξι νοσοκομεία

Σε βάρος του 41χρονου, υπηκόου Ρωσίας, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της σοβαρής διατάραξης ομαλής λειτουργίας υπηρεσίας (κατ’ εξακολούθηση), της διασποράς ψευδών ειδήσεων (κατ’ εξακολούθηση), της απόπειρας παρακώλυσης συγκοινωνιών και της απειλής τέλεσης τρομοκρατικής πράξης, όλες στην πλημμεληματική τους μορφή.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ομάδα ατόμων ξυλοκόπησε υπάλληλο στα Λαδάδικα

Ακολούθως, ο 41χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, από το οποίο ζήτησε και πήρε αναβολή, ενώ το Δικαστήριο ήρε την κράτησή του.

Ο ίδιος, προανακριτικά, αρνήθηκε ότι υπήρξε ο αποστολέας των επίμαχων μηνυμάτων και υποστήριξε ότι έπεσε θύμα σκευωρίας από άλλα άτομα, τα οποία χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία του προέβησαν στην αποστολή των μηνυμάτων.

Σύμφωνα με τον υπερασπιστή του, ο 41χρονος δηλώνει blogger και αποδίδει την παραπάνω ενέργεια σε κόντρα με YouTubers.