Νέα επίθεση Αχιλλέα Μπέου στον Στέφανο Κασσελάκη: «Ας πρόσεχε, αυτός προκάλεσε με τις αηδίες περί υιοθεσίας»

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε ξανά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι προκαλεί και ο ίδιος… αναγκάζεται να σχολιάζει.

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, μετά από ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο σε τοπικό κανάλι του Βόλου. Ο δήμαρχος της πόλης παρομοίασε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τον Ιταλό Μπέπε Γκρίλο, επικαλούμενος σχετική αναφορά του Πρωθυπουργού, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου για την «σεξιστική επίθεση» εναντίον του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ των δημοτικών εκλογών.

«Ας πρόσεχε. Αυτός προκάλεσε με αυτές τις αηδίες για τις υιοθεσίες. Έλα τώρα με τον Μπέπε Γκρίλο που είπε και ο Μητσοτάκης. Πρέπει να είναι προσεκτικός αυτός, όχι εγώ. Ούτε η θρησκεία μας, ούτε ως Έλληνες, ούτε ως κουλτούρα αποδεχόμαστε αυτό το θέμα.

Είναι μία μειοψηφία, αλλά δε θα το επιβάλουν κιόλας. Είναι δική του η προσωπική του ζωή, αλλά δε θα μας το επιβάλει κανείς. Δε θα περάσετε αυτό που θέλετε, ως φυσιολογικό αυτό το πράγμα. Μία μερίδα που είναι δημοσιογράφοι στα πρωινάδικα και έχουν γεμίσει αυτό τον χώρο, δε σημαίνει ότι είναι και αποδεκτοί σε όλη την κοινωνία και στη θρησκεία μας. Μην τρελαθούμε. Αν το παιδί μου ήταν ομοφυλόφιλος, θα το αγκάλιαζα φυσικά.

Διαβάστε επίσης  Κασσελάκης: "Η πρόεδρος μέχρι τις εκλογές ή αναβάπτιση στο Συνέδριο"

Δε διαχωρίζω με φύλα το παιδί μου. Δε μπορώ να μην το αγκαλιάσω. Δεν επιλέγω τις παρέες μου με βάση την ομοφυλοφιλία. Δε με ενοχλεί. Άλλο αυτό και άλλο ότι αυτό είναι το σωστό. Δεν είναι. Να το ξεκαθαρίσουμε. Υπάρχει απόπειρα επιβολής. Είστε μέρος της κοινωνίας, σας σεβόμαστε, αλλά μέχρι εκεί», τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος στη συνέντευξή του.

Πηγή: newsit