Νέα εποχή για το «κρυμμένο» νησάκι της Χαλκιδικής

Γλαρόκαβος παραλία Χαλκιδική Γαλάζια Λίμνη

Ετοιμάζεται μία νέα υψηλή επένδυση

Τέλος εποχή στο «κρυμμένο» πανέμορφο νησάκι της Χαλκιδικής καθώς ο επίτιμος πρόεδρος του Ομίλου Sani/Ikos, Σταύρος Ανδρεάδης, ετοιμάζει μια νέα υψηλού οράματος και συμβολισμού επένδυση.

Ειδικότερα, ο κ. Ανδρεάδης μέσω της «ΣΤΑΝΤΑ ΑΕΔΑ» απέκτησε έκταση 100 στρεμμάτων στο νησάκι Διάπορος, απέναντι από την Βουρβουρού στη Σιθωνία της Χαλκιδικής. Στόχος της εξαγοράς είναι μεγαλόπνοη επένδυση από τον κ. Ανδρεάδη με ήπια τουριστική ανάπτυξη.

Σημειώνεται πως η Διάπορος είναι το μεγαλύτερο από τα εννέα νησάκια στον κόλπο της Βουρβουρούς και μοναδικό που κατοικείται, με περίπου 30 κατοικίες, χωρίς όμως να διαθέτει δίκτυο ύδρευσης και ηλεκτροδότησης, κάτι που θα αναλάβει να δημιουργήσει ο κ. Ανδρεάδης.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ανδρεάδης έχει προσφάτως προχωρήσει στην απόκτηση του ακινήτου των Κεραμείων Αλλατίνη στην ανατολική Θεσσαλονίκη με σχέδια για ανακαίνιση και δημιουργία ουρανοξύστη, ενώ παράλληλα έχει κάνει μεγάλη δωρεά για την δημιουργία δάσος στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Η επένδυση στο νησάκι Διάπορος θα είναι υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, αλλά και χαμηλής όχλησης στο φυσικό περιβάλλον, ώστε να διατηρηθεί ο χαρακτήρας του, μακριά από τον όγκο των τουριστών που «βουλιάζουν» κάθε καλοκαίρι τη Χαλκιδική.

Πηγή: typosthes.gr