Νέα φρίκη: 23χρονος ομολόγησε ότι βίασε 8χρονο αγόρι

Φρίκη προκαλεί η είδηση πως ένας 23χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν κατηγορείται για τον βιασμό ενός 8χρονου αγοριού στην Κω.

Στις 6 Φεβρουαρίου αναμένεται να δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου. Ο 23χρονος καθ’ ομολογίαν βιαστής έχει ήδη παραδεχτεί την πράξη του και μάλιστα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου, από το οποίο εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό η εν λόγω υπόθεσή του, τον Ιανουάριο του 2021.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος δράστης κατηγορούνταν για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε καν τα 12 χρόνια, πράξεις για τις οποίες στις 12 Ιανουαρίου 2021 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, «υιοθετώντας» την εισαγγελική πρόταση, τον έκρινε ομόφωνα ένοχο, χωρίς να του αναγνωρίσει απολύτως κάποιο ελαφρυντικό.

Το δικαστήριο επέβαλε στον 23χρονο ποινή κάθειρξης 10 ετών για κάθε πράξη (οι δικαστές μειοψήφησαν ζητώντας να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 12 ετών για την κάθε κατηγορία), δηλαδή κατά συγχώνευση ο βιαστής καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ωστόσο, κατά της απόφασης -καταπέλτη ο 23χρονος άσκησε έφεση σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας rodiaki.gr.

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Δημοτικός υπάλληλος δέχτηκε επίθεση με φτυάρι εν μέσω καταιγίδας στα Νέα Μουδανιά

Πηγή: eleftherostypos.gr