Νέα Σμύρνη: 18χρονη καταγγέλλει ξυλοδαρμό και σεξουαλική παρενόχληση από αστυνομικούς

Πετράλωνα ΕΛΑΣ Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, συλλαλητήριο Μεταμόρφωση Πετράλωνα

Την καταγγελία δημοσιοποίησε η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού – Αργυρούπολης

Μια πολύ καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με 18χρονη κοπέλα που φαίνεται ότι προσήχθη στη ΓΑΔΑ από τις αστυνομικές δυνάμεις το βράδυ της Τρίτης, 9 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη.

Νέα Σμύρνη: Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη καταγγελία, η 18χρονη ξυλοκοπήθηκε στους δρόμους της περιοχής από άντρες της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» και στη συνέχεια οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, εκεί όπου ένας από τους αστυνομικούς στράφηκε απειλητικά προς το μέρος της φωνάζοντας και, όπως αναφέρεται από τους καταγγελόμενους, την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Την καταγγελία δημοσιοποίησε η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού – Αργυρούπολης.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αυτές είναι οι καταγγελίες, καθώς και το γεγονός πως η νεαρή γυναίκα είναι χτυπημένη και αυτό θα διαπιστωθεί κι από την εξέταση των γιατρών», τόνισε η δικηγόρος της 18χρονης, Αννυ Παπαρούσου στο tvxs.gr, και προσθέτει πως το Σάββατο, αμέσως μετά την ανάκριση θα αποφασιστούν οι επιπλέον κινήσεις σε νομικό επίπεδο.

Αναλυτικά η καταγγελία:

«Το βράδυ της 9/3/2021 στην περιοχή της Νέας Σμύρνης , κάποιες ώρες μετά τα επεισόδια που διεξήχθησαν, η Ελληνική Αστυνομία με σκοπό την εκδίκηση για τα συμβάντα που προηγήθηκαν, ξυλοκοπούσε ανελέητα και μοίραζε πλαστές κατηγορίες σε όσους βρίσκονταν εκεί.

Διαβάστε επίσης  Κυψέλη: 19χρονος εισέβαλε με μαχαίρι σε σχολείο και τραυμάτισε διευθυντή και μαθητή

Ενα από τα θύματά τους ήταν και η 18χρονη Έφη.

Αφού πρώτα ξυλοκοπήθηκε στους δρόμους της Νέας Σμύρνης από άντρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ,στη συνέχεια οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ όπου το μαρτύριο της συνεχίστηκε.

Σύμφωνα με την ίδια,ένας από τους αστυνομικούς την απείλησε λέγοντας της “ΕΣΥ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ,ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ”.

Ενώ,ο άλλος αστυνομικός της ομάδας ΜΑΤ της έπιασε τα οπίσθια και της είπε “ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΝΑ ΣΕ Γ…ΣΩ”.

Οταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε,της έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο και μετά από περεταιρω διαμαρτυρίες της, ξυλοκοπήθηκε και από τους υπόλοιπους ΜΑΤατζηδες που βρίσκονταν εκεί.Ενώ η Εφη έκανε εμετό με αίμα, οι ΜΑΤατζηδες της φώναζαν “ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Π….ΝΑ;”.

Στη συνέχεια, ζήτησε ιατρική βοήθεια αλλά οι αστυνομικοί της απάντησαν “ΘΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΣΗΜΕΡΑ” και τη ξαναχτύπησαν στο πρόσωπο. Σχεδόν 24 ώρες μετά τη σύλληψη της, όχι μόνο δεν της έχει προσφερθεί ιατρική περίθαλψη, αντιθέτως έχει δεχθεί πολλαπλές απειλές βιασμού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *