Νέα Σμύρνη: Στη δημοσιότητα η ιατροδικαστική εξέταση των νεκρών που δέχτηκαν πυροβολισμούς σε καφετέρια 

Νέα Σμύρνη

Νέες εξελίξεις για την δολοφονική επίθεση

Στο “φως” της δημοσιότητας έρχονται τα ιατροδικαστικά πορίσματα για τους θανάτους των δύο ανδρών, που δέχθηκαν πυροβολισμούς σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Κυριακής.

Ερωτήματα προκαλεί δημοσίευμα της oranews.tv, η οποία κάνει λόγο για «σύγκρουση για την απώλεια 700 κιλών κάνναβης sativa» η οποία φέρεται να προκάλεσε τη δολοφονία 3 Αλβανών, δύο εκ των οποίων εκτελέστηκαν στην Ελλάδα και ένας στα Τίρανα.

Η ιατρική πραγματογνωμοσύνη έδειξε ότι στόχος ήταν ο 41χρονος Kreshnik Çerçizaj, ο οποίος είναι φίλος του Edmond Papa, ο οποίος σκοτώθηκε στα Τίρανα.

Το άλλο θύμα στην Αθήνα πέθανε από ανακοπή καρδιάς και όχι από σφαίρες

Ελληνικά ΜΜΕ γράφουν ότι ο συγγραφέας φέρεται να είναι το ίδιο πρόσωπο στα δύο γεγονότα.

Νέες λεπτομέρειες για την εκτέλεση δύο Αλβανών πριν από τρεις ημέρες στην Αθήνα αποκάλυψαν τα ελληνικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με ιατροδικαστικές εκθέσεις, ο 44χρονος Armando Organja πέθανε από ανακοπή καρδιάς και όχι από σφαίρες.

Ενώ ο 41χρονος Kreshnik Çerçizaj, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν ο στόχος αυτής της επίθεσης, πυροβολήθηκε στο κεφάλι και πέθανε.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και μια 31χρονη που καθόταν με την πλάτη στους δύο άνδρες όπου επικοινωνούσε με τον ιδιοκτήτη του μπαρ και μια φίλη της.

Τα δύο θύματα του περιστατικού, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ήταν γνωστά στην περιοχή καθώς είναι μεταξύ των ατόμων που φρουρούσαν τα καταστήματα. Με βάση τον τρόπο δράσης, τα ελληνικά ΜΜΕ δείχνουν ότι ο δολοφόνος είναι επαγγελματίας.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: "Εφυγε" από τη ζωή ο γνωστός "ροκάς" Αλέξανδρος Πέρρος

Από τις κάμερες διακρίνεται ο δήμιος να φοράει ένα ζευγάρι μαύρες φόρμες, ένα φούτερ με κουκούλα και αθλητικές μπότες.

Τη στιγμή που πλησιάζει το τραπέζι των θυμάτων, ενεργεί ψυχρά και αδιάφορα προς τους άλλους πελάτες, βγάζει ένα πιστόλι από την τσέπη του σακακιού και διαπράττει τον φόνο με το δεξί του χέρι.

Η εκτέλεση δύο Αλβανών στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα μέσα, φέρεται να σχετίζεται με την εκτέλεση του επιχειρηματία Έντμοντ Παπά πριν από λίγες ημέρες στα Τίρανα. Από το βίντεο, ο εκτελεστής θα μπορούσε να είναι το ίδιο πρόσωπο με το σωματότυπο και ο τρόπος λειτουργίας είναι ακριβώς ο ίδιος.

Τα γεγονότα, όπως υποπτεύεται η ελληνική αστυνομία, προήλθαν από την απώλεια 700 κιλών κάνναβης sativa, για την οποία εκτελέστηκε άλλος Αλβανός το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους.

Όσον αφορά το προφίλ των θυμάτων, ο «προφανής» στόχος, δηλαδή ο 41χρονος Kreshnik Çerçizaj, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία, τέθηκε υπό εγγύηση, καθώς κατηγορήθηκε για διακίνηση ναρκωτικών, οπλοκατοχή, ληστείες, κλοπές και διακίνηση μεταναστών στην Ελλάδα. και την Αλβανία.

Το άλλο θύμα, ο Armando Organja, αποδεικνύεται ότι δεν έχει πειστεί από τις δικαστικές αρχές.

Πηγή: dikaiologitika.gr