Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες για την 33χρονη που απήγαγε τη μικρή Μαρκέλλα

Θεσσαλονίκη Μαρκέλλα Αδελφός Μαρκέλλας ΕΣΡ

Ολα όσα αποκαλύπτει ο άνθρωπος που «ξεσκέπασε» την ταυτότητά της κοκκινομάλλας

Οσο περνούν οι ώρες, τόσο περισσότερα στοιχεία αποκαλύπτονται για τη φρικτή υπόθεση της 10χρονης, που έζησε 44 εφιαλτικές ώρες μακριά από την οικογένειά της.

Οι μαρτυρίες για την 33χρονη απαγωγέα που άρπαξε τη μικρή Μαρκέλλα σοκάρουν. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αδερφός της Μαρκέλλας στο MEGA, η 10χρονη πήγαινε στο ίδιο σχολείο, με την κόρη της «κοκκινομάλλας». Της γυναίκας που ομολόγησε ότι την άρπαξε, την νάρκωσε και ασέλγησε σε βάρος του μικρού κοριτσιού!

Την ώρα που η 33χρονη γυναίκα βρίσκεται πια στα χέρια των αρχών και περιμένει να βρεθεί τη Δευτέρα μπροστά στην ανακρίτρια για να απολογηθεί, οι αποκαλύψεις για την υπόθεση παίρνουν μορφή «χιονοστιβάδας».

Ταυτόχρονα ο αδερφός της μικρής Μαρκέλλας, εξέφρασε και το παράπονό του, για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει δει την αδερφή του και μαθαίνει νέα της, μόνο από τα ΜΜΕ.

Τι αποκάλυψε ο άνθρωπος που την… ξεσκέπασε

Ο άνθρωπος που ξεσκέπασε την ταυτότητα της 33χρονης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και ήταν αποκαλυπτικός. Μητέρα μιας κόρης εφτά ετών, φίλη και γειτόνισσα δεκάδων ανυποψίαστων γυναικών, υπεράνω πάσης υποψίας.

Αυτή είναι η 33χρονη γυναίκα που απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα με το πρόσωπο της φίλης, που της στοίχειωσε μια για πάντα την παιδική αθωότητα.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται μετά το τηλεφώνημα του πρώτου ανθρώπου που ξεσκέπασε την ταυτότητα της 33χρονης, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του MEGA.

«Οταν είδα ότι είναι η Μαρκέλλα βγήκα και εγώ να ψάξω. Οταν ακούστηκε στην τηλεόραση ότι είναι από το ευρύτερο περιβάλλον, και για την κοπέλα που είναι γειτόνισσα και ότι ο άντρας της κάνει χρήση ναρκωτικών, όλα αυτά με οδήγησαν να πάω στην αστυνομία», τονίζει.

Το άρρωστο μυαλό της σχεδίαζε την αρπαγή, όπως φαίνεται, αρκετό καιρό πριν. Αν και η μικρή Μαρκέλλα έφυγε από τη γειτονιά πριν από τέσσερα χρόνια, η 33χρονη συντηρούσε την εικόνα της στα μάτια της ανήλικης καθημερινά, πίσω από τα σχολικά κάγκελα.

Αφωνη και μία μητέρα που συνόδευε, μαζί με την 33χρονη, τα παιδιά τους στο σχολείο. «Ηταν στο ίδιο σχολείο, στην ίδια πολυκατοικία».

Διαβάστε επίσης  Πυροβολισμοί έξω από κέντρο διασκέδασης στην Θεσσαλονίκη

Από χθες το μεσημέρι η αδίστακτη γυναίκα με το αρρωστημένο μυαλό κρατάει το στόμα της κλειστό σχετικά με το πραγματικό κίνητρο αλλά και τη βοήθεια που μπορεί να είχε από κάποιον συνεργό. «Ηταν αφάνταστο να κάνει κάτι τέτοιο, ήταν πολύ καλή κοπέλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο μια στιγμή φαίνεται να «έσπασε», όταν αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είναι παιδόφιλη. Μια ιστορία που προβάλει με μοναδικό πρωταγωνίστρια την ίδια.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και επικεντρώνεται πλέον στον περίγυρο της 33χρονης, όπως επίσης και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό της που προσπάθησε να καταστρέψει πριν από τη σύλληψη της.

Κούγιας: Υποπτεύομαι ότι έχει συνεργούς

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος της οικογένειας, μιλώντας στο MEGA, χαρακτήρισε την υπόθεση πρωτοφανή, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι πρωτοφανής αρπαγή – απαγωγή για τη διενέργεια ασελγών πράξεων… Χορήγηση ναρκωτικών σε ανήλικο… Πρωτοφανής υπόθεση. Ακόμα και τα παιδιά στο πανεπιστήμιο θα πρέπει να απασχολήσει. Απαγωγή, με χορήγηση ναρκωτικών, να φορέσει στο παιδάκι χειροπέδες…»

Δεν έκρυψε μάλιστα τις υποψίες του, ότι η γυναίκα μπορεί να έχει συνεργούς. «Υποπτεύομαι ότι έχει συνεργούς. Οταν πρέπει να δώσεις ναρκωτικά και να δράσεις με αυτό τον τρόπο, δεν είσαι ποτέ μόνος…».

Τι είπε στον ταξιτζή η 33χρονη

Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, η 33χρονη άφησε τη Μαρκέλλα στο βενζινάδικο το πρωί του Σαββάτου. Αμέσως μετά τηλεφώνησε σε ραδιοταξί, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παρακαλώ, θέλω ένα ταξί στην οδό Τάκη Οικονομίδη με Κολχίδος», με το ταξί να φτάνει στο σημείο σε μόλις λίγα λεπτά. Αμέσως, εκείνη είπε στον οδηγό:

Σας παρακαλώ, πάμε στο νοσοκομείο Κατερίνης. Εχει μεταφερθεί εκεί μια φίλη μου και πρέπει να φτάσω γρήγορα». Ο οδηγός ταξί ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η 33χρονη ήταν καμουφλαρισμένη πολύ καλά, καθώς φορούσε μάσκα και μία μπαντάνα στο κεφάλι της. Κάλυπτε, μάλιστα, τα μάτια της με γυαλιά ηλίου και είχε προλάβει να αλλάξει ρούχα. Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής της δεν είπε ούτε λέξη στον οδηγό ταξί, τον οποίο πλήρωσε με 100 ευρώ για την κούρσα

Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ

Το υλικό από τον φορητό υπολογιστή που πρόλαβε να σπάσει η 33χρονη εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πίσω από τη δράση της 33χρονης κρύβεται κύκλωμα διακίνησης πορνογραφικού υλικού ανηλίκων.

Πηγή: MEGA, ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *