Νεκρό βρέφος στην Καρδίτσα: “Επαθε εισρόφηση στον ύπνο του”, δήλωσε κάτοικος 

Κορωπί ΕΚΑΒ ασθενοφορο έγκυος Θεσσαλονίκη επιχειρηματίας αποστακτήριο Χαλκιδική τροχαίο Δράμα

Οι γονείς όταν κατάλαβαν τι συμβαίνει, κάλεσαν ασθενοφόρο

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καρδίτσας μετά από το θάνατο του βρέφους 16 ημερών στο Πετρίλο, σήμερα (8/1) τα ξημερώματα.

Κάτοικος της περιοχής μίλησε στο newsit.gr για τον ξαφνικό θάνατο του βρέφους, ο οποίος διαπιστώθηκε στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου Καρδίτσας όπου μεταφέρθηκε.

Όπως ανέφερε, οι γονείς κατάλαβαν πως το κοριτσάκι έκανε εισρόφηση μέσα στον ύπνο του. Κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά μετά από λίγο οι ίδιοι πήραν το αυτοκίνητό τους για να το μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας. Στη μέση του δρόμου διασταυρώθηκαν με το ασθενοφόρο το οποίο και τελικά μετέφερε το βρέφος.

«Είναι μία τραγωδία. Από πληροφορίες, το βρεφάκι έπαθε εισρόφηση. Μεσ’ τον ύπνο του το κατάλαβαν οι γονείς. Έφυγαν άρον-άρον από το σπίτι με το αυτοκίνητό τους. Διασταυρώθηκαν στη μέση της διαδρομής με το ασθενοφόρο. Πήγαν στο κέντρο υγείας Μουζακίου και εκεί το βρέφος δεν είχε τις αισθήσεις του» δηλώνει ο κάτοικος.

Ο κάτοικος επίσης δήλωσε πως «ο πατέρας ασχολείται με τη φωτογραφία και η μητέρα του μωρού είναι μία ηρωίδα, γιατί αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας, και παρά όλα αυτά έφερε στον κόσμο το παιδάκι. Και τώρα μάθαμε αυτό. Από το πρωί έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Είναι πολύ καλά παιδιά και οι δύο, είναι κρίμα».

Πηγή: newsit.gr