Νέο Ηράκλειο: 16χρονος δέχτηκε επίθεση από έξι ανηλίκους

Πέραμα Αρτα Κορινθία Αλεξάνδρεια ΕΛ.ΑΣ Θεσσαλονίκη, αστυνομικός τράπεζα Χαλκιδική Πέλλα Πατσούρα τροχαίο Ευελπίδων αστυνομικό αστυνομικός Κρήτη Πιερία Νέο Ηράκλειο

Επιχείρησαν να του κλέψουν το τσαντάκι που φορούσε

Ενα συμβάν άγριου ξυλοδαρμού και απόπειρας ληστείας σημειώθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο με θύμα έναν 16χρονο.

Το σκηνικό έλαβε χώρα στις 20:50 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν δυο μαθητές ηλικίας 16 ετών κάθονταν στην αποβάθρα του σταθμού ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο.

Ο ένας είχε κρεμασμένο ένα τσαντάκι τύπου μπανάνα στον ώμο του όταν ξαφνικά τους πλησιάζει μια ομάδα ανηλίκων, ανάμεσα τους, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δύο μαθητών, και ένα παιδί ηλικίας 10-12 ετών, όρμηξαν πάνω του και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα για να του αρπάξουν το τσαντάκι.

Ο 16χρονος έβαλε τις φωνές και αντιστέκεται ενώ διερχόμενοι πολίτες σπεύδουν να βοηθήσουν, με αποτέλεσμα οι δράστες να το βάλουν στα πόδια.

Οι αστυνομικοί, με οδηγό τις μαρτυρίες των θυμάτων και τις κάμερες, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους ανήλικους δράστες, ενώ εξετάζεται αν έχουν πραγματοποιήσει και άλλες ληστρικές επιδρομές στην περιοχή.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *