Νίκος Σεργιανόπουλος: 13 χρόνια από τη δολοφονία του ηθοποιού

Ηταν 4 Ιουνίου του 2008 όταν έπεσε σαν βόμβα η είδηση ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος δολοφονήθηκε στο σπίτι του με 21 μαχαιριές.

Ο αγαπητός ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι, στον 5ο όροφο της οδού Μετεώρων 14-16.

Όλο το Πανελλήνιο παρακολουθούσε σοκαρισμένο τις εξελίξεις της δολοφονίας του. Ο ηθοποιός είχε δεχτεί 21 χτυπήματα σε όλο το κορμί του από μαχαίρι.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος κηδεύτηκε στη γενέτειρά του τη Δράμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος. Το “παρών” έδωσαν συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι του και απλός κόσμος που τον αγαπούσε, ενώ η μητέρα του και η αδελφή του ήταν συντετριμμένες.

Περίπου 50 ημέρες αργότερα, η αστυνομία εξιχνιάζει το έγκλημα, συλλαμβάνοντας τον 30χρονο-τότε- Γεωργιανό Ντέιβιντ Μουρτικνέλι, βάσει δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ο Γεωργιανός ομολογεί πως διέπραξε το έγκλημα υπό την επήρεια κοκαΐνης και ενώ του ζητήθηκε να κάνει σεξ με τον ηθοποιό παρά τη θέλησή του. Η δίκη ξεκινά με το δολοφόνο να καταδικάζεται τελικά σε ισόβια κάθειρξη το 2013.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *