Νταλίκα έπεσε σε κολόνα φωτισμού στο Κιλκίς – Χωρίς ρεύμα το 35% της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κιλκίς τροχαίο νταλίκα έπεσε σε κολόνα φωτισμού

Εγινε βραχυκύκλωμα με τα καλώδια του ΔΕΔΔΗΕ

Παραλίγο τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (2/6) στο Κιλκίς, καθώς νταλίκα έπεσε σε κολόνα οδικού φωτισμού στην ανατολική είσοδο της πόλης.

Συγκεκριμένα, στις 7:15 το πρωί νταλίκα -με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας- ξέφυγε από το δρόμο και έπεσε πάνω σε στύλο φωτισμού, στην ανατολική είσοδο-έξοδο του Κιλκίς, στον κόμβο προς Αργυρούπολη και Ευκαρπία.

Ο στύλος φωτισμού ακούμπησε πάνω στα καλώδια του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ και το βραχυκύκλωμα έβγαλε εκτός δικτύου τη μία από τις τρεις γραμμές ηλεκτροδότησης του Κιλκίς.

Αμέσως κινήθηκε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς προκειμένου να απομονώσει τη βλάβη και να συνεχιστεί κανονικά η ηλεκτροδότηση της πόλης, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη στο σημείο της σύγκρουσης.

Διαβάστε επίσης  Σοβαρά τραυματισμένος 19χρονος μετά από τροχαίο στη Λάρισα

Το 35% του δικτύου του Κιλκίς έμεινε χωρίς ρεύμα για 45 λεπτά, ενώ συνεχίστηκαν οι προσπάθειες για την απομάκρυνση της νταλίκας και την αποκατάσταση της βλάβης στο δίκτυο.

Η κίνηση των οχημάτων στο εθνικό οδικό δίκτυο και στον κόμβο της ανατολικής εισόδου του Κιλκίς διεξάγονταν κανονικά με την παρουσία και το συντονισμό αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς.

Πηγή: eidisis.gr