Ο άγριος ξυλοδαρμός σε εργαζόμενο στο μετρό – Βίντεο ντοκουμέντο

Σοκάρουν οι σκηνές από τον άγριο ξυλοδαρμό εργαζομένου στο μετρό της Αθήνας το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η επίθεση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη προς την Ομόνοια, ένας εργαζόμενος ζήτησε από δύο νεαρούς επιβάτες να φορέσουν τη μάσκα τους και είπε σε έναν εξ αυτών να κατεβάσει τα πόδια του από το κάθισμα.

Οι δύο νεαροί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ενώ στη συνέχεια και αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα, ενώ τον χτύπησαν με κλωτσιές και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του.

Στο βίντεο, φαίνονται οι δύο νεαροί να χτυπούν και να κλωτσούν με φοβερή αγριότητα τον εργαζόμενο της ΣΤΑΣΥ στο κεφάλι, το στομάχι και την πλάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr δυο άτομα νεαρής ηλικιας βρισκόντουσαν στο βαγόνι της γραμμής Ανθούπολη- Ελληνικού και κατευθύνονταν στην Ομονοια. Οι δυο νεαροί οι οποίοι δεν είχαν καν μάσκες μαζί του κάθονταν ανάρμοστα με τα πόδια τους πάνω στα καθίσματα του βαγονιού.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Επί μία ώρα προσπαθούσε να διαρρήξει κατάστημα, αλλά άφησε το DNA του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο άτυχος άνδρας πήγαινε στη δουλειά του και είδε την ανάρμοστη συμπεριφορά των νεαρών θεώρησε σκόπιμο να τους κάνει παρατήρηση για τη μάσκα και για τα πόδια τους που είχαν…απλώσει επιδεικτικά στα καθίσματα του Μετρό.

Αγριεμένοι οι νεαροί αντέδρασαν έντονα και με ύβρεις επιτέθηκαν στον εργαζόμενο του Μετρο. Οι νεαροί προσβλήθηκαν από την παρατήρηση του Θυματος και αντέδρασαν έντονα. Παρολαυτά μέχρι και τη στάση της Ομονοιας το συμβάν έδειχνε πως είχε τελειώσει.

Ωστόσο, όταν ο άτυχος άνδρας κατέβηκε στη στάση της Ομονοιας για να αναλάβει βάρδια οι δυο νεαροί τον ακολούθησαν και όταν διαπίστωσαν ότι ο συρμός έφυγε του επιτέθηκαν με μανια, χτυπώντας τον στο πρόσωπο, ρίχνοντας τον κάτω και χτυπώντας τον στο πρόσωπο με γροθιές και κλωτσιές. Αφού κατάλαβαν πως ο άνδρας που τους έκανε την παρατήρηση δεν μπορούσε να αντιδράσει έφυγαν τρέχοντας και εξαφανίστηκαν. Μετά από λίγη ώρα άλλος του εργαζόμενος του Μετρό εντόπισε τον συνάδελφο του και κάλεσε για βοήθεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *