Ο Μπέος συναντήθηκε με τον πλημμυροπαθή που χτύπησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Αχιλλέας Μπέος πολίτης

Ζήτησε συγνώμη από τον δήμαρχο

Συνάντηση με τον πλημμυροπαθή μετά το επεισόδιο είχε σήμερα (30/9) ο Αχιλλέας Μπέος και όπως φαίνεται λύθηκε παρεξήγηση.

Ο νεαρός άνδρας που αντιδρούσε στα έργα που γίνονταν στην περιοχή για την αποκατάσταση των ζημιών επισκέφτηκε το δημαρχείο και ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Δείτε επίσης: Mπέος για επεισόδιο με πλημμυροπαθή: “Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς για ένα μήνα”

Σε δήλωση του ο κ. Μπέος ανέφερε:

“Όπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται. Έτσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη.

Ως πατέρας και ως άνθρωπος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους. Δεν βρίσκομαι στους δρόμους για κάποιο δικό μου συμφέρον. Ενδεχομένως να γίνονται και λάθη. Αλλά παλεύω για την πόλη, να δοθούν λύσεις για τους συμπολίτες.

Διαβάστε επίσης  "Αναψαν τα αίματα" ανάμεσα σε Λιάγκα και Μπέο - «Δεν έλεγες ότι δεν θες τα παιδιά σου να γίνουν gay; - Κλείστε τον τώρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΥΓ. Φυσικά από όσους έσπευσαν με το γνωστό πικρόχολο σχολιασμό να αναρτήσουν το βίντεο με το επεισόδιο, δεν περιμένω να αναρτήσουν κι αυτό. Άλλωστε είναι γνωστός ο ρόλος τους και προδιαγεγραμμένη η τύχη τους. Μια εβδομάδα απέμεινε…”

Πηγή: thenewspaper.gr