“Ο εκπαιδευτικός είναι φασίστας” είπε στα 10χρονα η δασκάλα που προέβαλε ταινία ομοφυλοφιλικού περιεχομένου

ανοίγουν τα σχολεία εξετάσεις

Μαθητής έκανε εμετό και δεν έτρωγε μετά το περιστατικό

Νέες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της δασκάλας που προέβαλε στους 10χρονος μαθητές της ερωτική ταινία ομοφυλοφιλικού περιεχομένου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς μαθητή έκαναν καταγγελία στο σχολείο και έστειλαν εξώδικο.

“Έχουμε λάβει εξώδικο από γονείς μαθητή, το οποίο έχει κοινοποιηθεί και σε ανώτερη αρχή από εμάς, περιμένουμε τις κινήσεις της ανώτερης αρχής”, αρκέστηκε να πει ο διευθυντής του σχολείου στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου.

Από την πλευρά του, ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, δικηγόρος των γονιών που έκαναν την καταγγελία, ανέφερε στην εκπομπή: “Το παιδί έκανε εμετό, δεν είχε όρεξη να φάει, είχε κλειστεί στον εαυτό του. Ήταν σοκαρισμένο. Έτσι εκμαίευσαν από το παιδί τι είχε συμβεί…”.

Ο τίτλος της ταινίας -που είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 13 ετών- είναι “Τα αγόρια στο ντουζ” και δείχνει ανήλικα παιδιά σε ένα καμπ, όπου ο εκπαιδευτής τους παρότρυνε να σκληραγωγηθούν και είχε σκηνές μέσα από το ντουζ που φιλιόντουσαν στο στόμα και θωπεύονταν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο μαθητής υποστήριξε ότι όταν ρώτησαν τη δασκάλα γιατί είδαν αυτήν την ταινία, φέρεται να απάντησε ότι “ο εκπαιδευτής (σ.σ. ο ρόλος στην ταινία) είναι φασίστας”.