Ο γάμος έγινε αλλά… οι διαρρήκτες έκαναν «πάρτι» στα σπίτια των καλεσμένων

γάμοι κορονοϊός

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου, σε γάμο που έγινε στα Πέζα Πεδιάδος, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το γλέντι και το κέφι είχε «ανάψει», σήμανε συναγερμός, καθώς υπήρξε ενημέρωση ότι διαρρήκτες είχαν εισβάλει σε σπίτια καλεσμένων του γάμου και συγγενών της νύφης.

Προφανώς, γνώριζαν ότι οι ένοικοι απουσίαζαν εκείνη την ώρα από το σπίτι και βρήκαν ευκαιρία να αρπάξουν ανενόχλητοι ό,τι βρουν μπροστά τους.

Μέχρι στιγμής, έχει γίνει γνωστό ότι σημειώθηκαν διαρρήξεις σε πέντε σπίτια, δύο στο χωριό Κελιά και τρία στις Αγίες Παρασκιές. Σημειώνεται ότι όλοι οι ιδιοκτήτες ήταν καλεσμένοι στον γάμο.

Στο κέντρο όπου γινόταν η δεξίωση επικράτησε πανικός, με τους καλεσμένους να φεύγουν έντρομοι, προκειμένου να διαπιστώσουν αν η πληροφορία που έφτασε στα αυτιά τους ήταν αληθινή ή επρόκειτο για ένα κακόγουστο αστείο. Δυστυχώς, επιστρέφοντας στα σπίτια τους, διαπίστωσαν πως πράγματι τους είχαν κλέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας neakriti,gr, ένα από τα σπίτια τα οποία διέρρηξαν ανήκει στην ξαδέλφη της νύφης

. Όπως δήλωσε, προφανώς γνώριζαν ότι θα έλειπε και μπούκαραν στο σπίτι, κλέβοντας κοσμήματα δικά της και της μητέρας της, καθώς και αλλά τιμαλφή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο άγνωστοι άνδρες κινούνταν «ύποπτα» στο χωριό των Αγιών Παρασκιών και εθεάθησαν να φεύγουν με ταξί, λίγο πριν γίνει γνωστό ότι σημειώθηκε μπαράζ διαρρήξεων.

Ωστόσο, προκαλεί εντύπωση πώς δύο άγνωστοι μπορεί να γνώριζαν ποιοι ήταν καλεσμένοι στον συγκεκριμένο γάμο. Έτσι δεν αποκλείεται οι έρευνες να επικεντρωθούν και σε πρόσωπα που γνώριζαν λεπτομέρειες για τον γάμο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το σπίτι των νιόπαντρων… γλίτωσε, ενώ όσοι έμειναν στο γλέντι ξεφάντωσαν μέχρι το πρωί.