Οι Ράδιο Αρβύλα για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Ράδιο Αρβύλα

«Η ζωή μας γίνεται όλο και πιο απάνθρωπη» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης

Συνεχίζεται η εβδομάδα γεμάτη δυσάρεστες ειδήσεις που σόκαραν το πανελλήνιο ήταν αυτή που πέρασε με αποκορύφωμα τη σημερινή εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Ξεκινώντας την εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στις υποθέσεις της δολοφονίας στην Κυπαρισσία αλλά και των όσων συνέβησαν στον Ερυθρό Σταυρό, όταν 60χρονος αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα άλλου ασθενή στον ίδιο θάλαμο με αποτέλεσμα να χάσει ο πρώτος τη ζωή του.

Η ζοφερή ειδησεογραφία έφερε το σχόλιο του παρουσιαστή ο οποίος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων.

«Οι ζωές μας γίνονται όλο και πιο απάνθρωπες»

«Τις τελευταίες ημέρες προσπαθούμε να διαχειριστούμε όλα αυτά τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα. Έχει τρελαθεί η χώρα, έχει τρελαθεί ο πλανήτης, έχει τρελαθεί η ανθρωπότητα και θα τρελαθεί περισσότερο. Δεν είναι καθόλου παράλογο, οι ζωές των ανθρώπων γίνονται όλο και πιο απάνθρωπες, το σύστημα τους πιέζει όλο και πιο απάνθρωπα, οι στόχοι είναι όλοι απάνθρωποι οπότε οι άνθρωποι τρελαίνονται» είπε ο παρουσιαστής.

«Είχαμε αυτή την εβδομάδα κάτι παράξενα πράγματα. Τον άνθρωπο που πήγε και τράβηξε τον αναπνευστήρα από τον άλλον άνθρωπο επειδή τον ενοχλούσε, ο κύριος που σκότωσε κάποιον σε ένα μαγαζί, σήμερα ο δημοσιογράφος. Σε όλους τους ανθρώπους αυτών των ανθρώπων στέλνουμε τη σκέψη μας» συμπλήρωσε.

«Λυπούμαστε πάρα πολύ που συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα. Ελπίζουμε για τη σημερινή δολοφονία να βρεθεί μία άκρη, δεν μπορεί να γίνονται αυτά τα πράγματα κατ’ αυτόν τρόπο. Δεν πρέπει να ανοίξουμε και αυτή την πόρτα σε αυτή την χώρα. Ας την κρατήσουμε κλειστή όπως ήταν εδώ και αρκετά χρόνια. Προσπαθούμε να τα διαχειριστούμε κι εμείς, μας ενοχλούν κι εμάς πάρα πολύ» κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *