Παίκτης του Masterchef o άνδρας που έβαζε το πιτ μπουλ του να σκοτώνει γατάκια

Σέιχ Σου Ατλαντίδα πάρκο Θεσσαλονίκη

Τι καταγγέλλουν φιλοζωικές οργανώσεις

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως ένας άνδρας έβαζε το πιτ μπουλ του να σκοτώνει μικρές γάτες στην περιοχή του Βύρωνας και της Καισαριανής.

Μάλιστα, τα στοιχεία του 27χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από φιλοζωικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με πολλά φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ είναι 27χρονος και είχε λάβει μέρος στο Masterchef το 2022.

Η σελίδα «Street Dogs in Volos» στο Facebook αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους μου μετέφεραν φωτογραφικό -βιντεοληπτικό υλικό και πολύτιμες πληροφορίες οι οποίες οδήγησαν τελικά στην ταυτοποίηση τού ΑΝΑΝΔΡΟΥ αποβράσματος.

Μετέφερα αυτό το υλικό σέ άτομα τα οποία ήταν παρόντα στα περιστατικά φρίκης και αναγνώρισαν πέραν πάσης αμφιβολίας το άτομο το οποίο δολοφονεί γάτες. Επιθυμώ σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι υπήρξαν άτομα τα οποία παρίσταντο στις αδιανόητης βαρβαρότητας δολοφονίες γατιών, των οποίων οι περιγραφές πραγματικά ΣΟΚΑΡΟΥΝ».

Η φωτογραφία που δημοσίευσαν στα social media

πιτ μπουλ

Αυτόπτης μάρτυρας είχε περιγράψει τα περιστατικά φρίκης λέγοντας: «Κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, πλησιάζει σιγά – σιγά, προσπαθεί να πλησιάσει τη γάτα όσο μπορεί, πουσάρει τον σκύλο, τον αφήνει ελεύθερο, ορμάει ο σκύλος, την ξεκοιλιάζει».

«Μετά τις πήρε και στις δύο περιπτώσεις, πήρε τις γάτες ξεκοιλιασμένες, τις έβαλε σε μία σακούλα και τις πέταξε στα σκουπίδια και μετά έφυγε», είχε καταγγείλει αυτόπτης μάρτυρας της κτηνωδίας αυτής στην τηλεόραση του Mega.

Πηγή: newsbomb.gr

Φωτογραφία αρχείου