Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Τι απάντησε ο πρώην παίκτης του Survivor για το χάσκι στην Αράχωβα

Oι κάτοικοι της Αράχωβας αναζητούν το “τέρας” που κακοποίησε μέχρι θανάτου τον σκύλο

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της κακοποίησης μέχρι θανάτου ενός 8χρονου χάσκι, του Ολιβερ στην Αράχωβα.

Γεγονός που έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Αράχωβα με τους κατοίκους της περιοχής να αναζητούν τον δράστη που σκότωσε το χάσκι.

Την ίδια στιγμή, ορισμένα δημοσιεύματα “φωτογράφισαν” ως ύποπτο τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, πρώην παίκτη του Survivor.

Με σειρά από stories στο Instagram, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με την φρικιαστική υπόθεση της δολοφονίας του χάσκι στην Αράχωβα, τονίζει ότι την ημέρα που έγινε η επίθεση στο σκυλί δεν ήταν στην περιοχή, όπου έχει να πάει από τον Ιανουάριο του 2023.

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και με μεγάλη μου λύπη βλέπω από σήμερα το πρωί να εμπλέκεται το όνομά μου με ανυπόστατες κατηγορίες για την απάνθρωπη υπόθεση με το αδικοχαμένο σκυλάκι στην Αράχωβα.

Δε μπορώ να καταλάβω από που έχει προκύψει αυτό μιας κι εγώ προσωπικά έχω να μεταβώ στην Αράχωβα από τον Γενάρη του 2023 και έχω μεταπωλήσει και το ποσοστό που διατηρούσε σε μαγαζί της περιοχής εδώ και μήνες.

Διαβάστε επίσης  Οι τροφές που δεν πρέπει να δίνετε στον σκύλο σας

Επίσης, με όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει ορισμένοι, αποπροσανατολίζετε και τις αρχές και τον κόσμο να εντοπίσουν τον δράστη.

Μην ανακυκλώνετε ψευδείς και μη έγκυρες πληροφορίες. Εύχομαι να βρεθεί το ανθρωπόμορφο τέρας που έκανε αυτή την πράξη και να σαπίσει στη φυλακή.

Δε θα ανεχτώ όμως αυτή τη λάσπη που δέχομαι αναίτια και την ανθρωποφαγία στα σόσιαλ, ειδικά για κάτι τόσο φρικαλέο όσο αυτό. Οποιοσδήποτε αναφέρει το όνομά μου είτε έμμεσα, είτε άμεσα θα με αναγκάσει να κινηθώ νομικά.

Επίσης να αναφέρω ότι προφανώς τη μέρα που συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός, εγώ ήμουν χιλιόμετρα μακριά από την Αράχωβα, πράγμα που αποδεικνύεται από πολλούς τρόπους αν και όποτε μου ζητηθεί, αλλά από τις αρμόδιες αρχές και όχι από τους δικαστές των σοσιαλ. Σταματήστε να είστε ανθρωποφάγοι, να βρίζετε μάνες, και να εύχεστε καρκίνους χωρίς να έχετε ιδέα», έγραψε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Πηγή φωτογραφίας: Ιnstagram (panagiotiskonstantinidis94)