Παρθένα Κουτμερίδου: «Γνώριζε ότι είμαι γιατρός αλλά δεν με ρώτησε ποτέ για τη γνώμη μου για τα εμβόλια»

Τόνισε πως όλη η πόλη στεναχωρήθηκε για τον χαμό της

Σε σοκ βρίσκεται η κοινότητα των Σερρών μετά την είδηση πως “έφυγε” από την ζωή η 38χρονη έγκυος, Παρθένα (Πάττυ) Κουτμερίδου, εξαιτίας του κορονοϊού.

Σήμερα (02/12) το πρωί, μια φίλη της οικογένειας και ιατρός, η Νέλυ Ευθυμίου, δήλωσε στην εκπομπή “Σήμερα” πως ήξερε πως η αδικοχαμένη 38χρονη ήταν ανεμβολίαστη αλλά δεν το είχαν συζητήσει ποτέ. Πρόσθεσε πως παρότι η Παρθένα Κουτμερίδου γνώριζε ότι η ίδια είναι γιατρός, ποτέ δεν τη ρώτησε για τη γνώμη της για τα εμβόλια.

«Για την Πάττυ στεναχωρήθηκε όλη η πόλη, όλη η Ελλάδα γιατί την αγαπούσαμε όλοι. Αγαπάμε όλη την οικογένεια Κουτμερίδου. Είναι πολύ αγαπητή οικογένεια στις Σέρρες και είναι κρίμα που έμεινε ανεμβολίαστη, είναι κρίμα που νόσησε. Ίσως η ίδια δεν μπορούσε να φανταστεί την κατάληξη που θα έχει η αρρώστια της»,  είπε η κ. Ευθυμίου.

Σύμφωνα με την κ. Ευθυμίου ανεμβολίαστος είναι και ο σύζυγος της Παρθένας Κουτμερίδου αλλά η υπόλοιπη οικογένειά της είναι εμβολιασμένη. Για τον γυναικολόγο που παρακολουθούσε την 38χρονη, η κ. Ευθυμίου ανέφερε ότι πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό επιστήμονα και υπέρμαχο των εμβολίων.

Διαβάστε επίσης  Νεκρός οδηγός σε μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων στις Σέρρες

«Όλοι οι γιατροί είμαστε υποχρεωμένοι να ωθούμε τους πελάτες μας στον εμβολιασμό. Αυτοί που δεν συνιστούν τον εμβολιασμό νομίζω ότι δεν έχουν περάσει έξω από πανεπιστήμιο, δεν θεωρούνται γιατροί εγώ θεωρώ ότι πρέπει να τους πετάξουμε έξω οι ιατρικοί σύλλογοι να επέμβουν για να τους στείλουν στα πειθαρχικά γιατί χάνονται ζωές πραγματικά άδικα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *