Πατέρας ενός παιδιού ο προπονητής Ταε Κβο Ντο που βίαζε τις αθλήτριες του

Θεσσαλονίκη αστυνομία

Έρευνες στο σπίτι και στη σχολή του

Την Τρίτη 21 Μαρτίου, συνελήφθη ένας 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο που είναι σε αθλητικό σύλλογο της Ηλιούπολης με την κατηγορία ότι βίασε ανήλικες αθλήτριες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Δείτε επίσης: Δίωξη στον προπονητή Ταε Κβο Ντο που βίαζε τις μαθήτριες του

Ο κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη βάση εντάλματος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προηγήθηκε έρευνα από την οποία προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, πλησίαζε ανήλικες αθλήτριες του, ηλικίας από 12 έως 16 ετών, και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν κυρίως ατομικές προπονήσεις μαζί του. Στη συνέχεια, στον χώρο του γυμναστηρίου ή και στο σπίτι του βίαζε τις ανήλικες αθλήτριες.

Διαβάστε επίσης  Βγήκε... βόλτα με σπαθί στο χέρι και τρόμαζε περαστικούς

Πληροφορίες από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο 44χρονος συλληφθείς είναι παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Έρευνες στο σπίτι και στη σχολή του 44χρονου προπονητή

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του και στα οχήματα του συλληφθέντος, καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο τάμπλετ, τρεις φορητοί υπολογιστές, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Όπως έχει προκύψει από την έως τώρα έρευνα, ο συλληφθείς βίαζε πέντε κοπέλες, οι οποίες τώρα είναι ενήλικες, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Πηγή: iefimerida.gr