Πατέρας στην Ηλεία κατήγγειλε γνωστό επιχειρηματία για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρης του

kakopoiisi aniliko aniliki paidi

Στο κινητό του άνδρα βρέθηκαν φωτογραφίες της ανήλικης

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ηλεία η καταγγελία ενός πατέρα, πως γνωστός επιχειρηματίας στη Ζαχάρω ασέλγησε σε βάρος της 12χρονης κόρης του.

Η Ζαχάρω και ολόκληρη η Ηλεία περιμένει τη διερεύνηση της υπόθεσης, μετά την καταγγελία που έκανε πατέρας, για ασέλγεια στην 12χρονη κόρη του. Ως δράστη υπέδειξε έναν γνωστό επιχειρηματία της περιοχής, στο κινητό του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν φωτογραφίες της μικρής. Η ανήλικη θα εξεταστεί εντός της ημέρας από ιατροδικαστή και παιδοψυχολόγο. Ο επιχειρηματίας αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ζαχάρως στην Ηλεία η είδηση, ότι ο πατέρας ενός 12χρονου κοριτσιού προσήλθε στην Εισαγγελία όπου κατέθεσε μήνυση εις βάρος επιχειρηματία της πόλης για ασέλγεια. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού, πέρασε πριν από μερικές ημέρες την πόρτα της εισαγγελίας, όπου κατέθεσε μήνυση κατά του επιχειρηματία, για ασέλγεια εις βάρος της ανήλικης κόρης του.

Αμέσως από πλευράς του Εισαγγελέα δόθηκε εντολή στους αστυνομικούς του τμήματος Ζαχάρως, να προχωρήσουν σε ενδελεχή έρευνα των καταγγελλόμενων από την πλευρά του πατέρα του 12χρονου κοριτσιού. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ήδη έχει πραγματοποιηθεί έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές του φερόμενου ως δράστη, ενώ στο κινητό του εντοπίστηκαν φωτογραφίες της 12χρονης.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 43χρονος ξυλοκόπησε την σύζυγό του και την εκβίαζε για χρήματα

Η υπόθεση ωστόσο δεν σταματάει εδώ. Η διερεύνηση από τις Αστυνομικές Αρχές συνεχίζεται και προχωρά ήδη η διαδικασία της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου του επιχειρηματία, καθώς στην υπόθεση φαίνεται ότι εμπλέκονται δύο ακόμα πρόσωπα.

Παράλληλα αναμένεται να γίνει εξέταση του ανήλικου κοριτσιού, από παιδοψυχολόγο αλλά και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν συντελεστεί εις βάρος της 12χρονης και άλλες αξιόποινες πράξεις και να συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης.

Στην τοπική κοινωνία της Ζαχάρως η είδηση έχει ήδη γίνει γνωστή εδώ και μερικές ημέρες. Στην πλειοψηφία τους οι πολίτες γνωρίζουν τόσο την οικογένεια του επαγγελματία όσο και την οικογένεια του 12χρονου κοριτσιού. Κανείς όμως δεν μπορεί να πιστέψει αυτό το οποίο σύμφωνα με τον πατέρα της ανήλικης έχει συμβεί, καθώς όπως επισημαίνουν και ο φερόμενος ως δράστης είναι πατέρας ενός κοριτσιού.

Σύμφωνα με το protinews.com, η τοπική κοινωνία της Ζαχάρως δηλώνει σοκαρισμένη ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι έχουν τρομοκρατηθεί τόσο με τον συστηματικό βιασμό του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό Αττικής, όσο και τώρα με την καταγγελία για ασέλγεια εις βάρους ενός ακόμα 12χρονου κοριτσιού της διπλανής τους πόρτας.