Πάτρα: Αδειάζουν το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – Πετούν ακόμη και τα παιχνίδια των παιδιών

σπίτι Πάτρα Πισπιρίγκου Δασκαλάκης

Αναμένεται να καταθέσει ως ύποπτη η 33χρονη

Το σπίτι στο οποίο ζούσαν για χρόνια η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης με τα παιδιά τους αδειάζουν αυτές τις ώρες συγγενικά πρόσωπα της πρώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (2/7), η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου μαζί με τον άνδρα της και ακόμη ακόμη συγγενικό πρόσωπο έχουν μεταβεί στο σπίτι που έζησε όλα τα χρόνια η οικογένεια Δασκαλάκη με σκοπό να το αδειάσουν.

Όποια αντικείμενα θεωρούν πως πρέπει να μεταφερθούν τα βάζουν σε κούτες ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παιχνίδια των τριών νεκρών παιδιών μεταφέρονται με μαύρες σακούλες στους κάδους απορριμμάτων.

Να σημειωθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε μεταφέρει τα πράγματά του από το σπίτι και μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου συγγενικό του πρόσωπο είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειας και είχε πάρει μόνο τον σκύλο.

Διαβάστε επίσης  Αγριος ξυλοδαρμός μεταξύ 14χρονων - Ηθελε να την πετάξει στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει λάβει κλήση ως μόνη ύποπτη για τους βίαιους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας που κατέληξαν πρώτα στη σειρά. Η 33χρονη κατηγορείται ήδη για την δολοφονία της μεγαλύτερης σε ηλικίας κόρης της, της Τζωρτζίνας.