Πάτρα: Ανήλικοι πραγματοποίησαν 22 κλοπές – Η συνολική τους λεία ανέρχεται στα 69500 ευρώ

Νάουσα Πάτρα Αστυνομία Γλυκά Νερά βιασμό Θεσσαλονίκη Σέρρες

Συνελήφθη ένας από τους ενήλικους με τους οποίους συνεργάζονταν

Μόλις 10 ετών ήταν το Μάρτιο του 2018 ο μικρότερος από τους διαρρήκτες, ο οποίος με τις ικανότητες ακροβάτη που είχε ταλαιπωρούσε  κατοίκους στην Πάτρα, όταν ξεκίνησε την δράση της η σπείρα στην οποία συμμετείχε. Από τότε, μαζί με έναν 17χρονο και δύο ενήλικους, διέπραξαν συνολικά 22 κλοπές σε σπίτια ορόφων.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών ερευνούσαν χρόνια τώρα τις διαρρήξεις που είχαν γίνει ως τον περασμένο Ιούλιο στις περιοχές της Εγλυκάδας του Ριγανόκαμπου και του Γηροκομειού στην Πάτρα και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους τέσσερις δράστες, που υπολογίζεται ότι αποκόμισαν 69.565 ευρώ από αυτές.

Όμως, συνελήφθη μόνο ένας από τους δυο ενήλικους το μεσημέρι της Τρίτης, με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τον ανακριτή Πρωτοδικών Πατρών.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή σε συμμορία και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία. Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν τον ενήλικο συνεργό του και τους δύο ανήλικους, ενώ σε βάρος της μητέρας του 13χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ενισχύονται οι αστυνομικές περιπολίες μετά τις κλοπές και τις διαρρήξεις στα φαρμακεία

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *