Πάτρα: Απίστευτες δουλειές για σούπερ μάρκετ που κάνουν ντελίβερι

ΦΠΑ Πάσχα καταστήματα πασχαλινό ωράριο σούπερ μάρκετ Πάτρα αυξήσεις τρόφιμα Γερμανία

Πολίτες κάνουν τις αγορές τους χωρίς να βγαίνουν από το σπίτι

Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν, οι υπάλληλοι σούπερ μάρκετ στην Πάτρα που έχουν αναλάβει την αρμοδιότητα της κατ’ οίκον παράδοσης αγορών σε καταναλωτές που ζητούν οι αγορές τους να “πάνε” στο σπίτι!

Τις τελευταίες ημέρες μετά και την ανακοίνωση του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού – 66χρονος από την Αμαλιάδα- και τις επίσημες ενημερώσεις που ακολούθησαν για αύξηση των ατόμων που έχουν βρεθεί θετικοί και απευθύνθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “Παναγία η Βοήθεια” στο Ρίο (Νοσοκομείο αναφοράς), έχει καταγραφεί σημαντική αύξηση πολιτών, κυρίως ηλικιωμένοι που αποφεύγουν τις μετακινήσεις ακόμα και για τα ψώνια της ημέρας στην Πάτρα.

Η κατάσταση αυτή έχει ώς αποτέλεσμα, ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές να κάνουν τηλεφωνικά τις παραγγελίες τους και να “αξιοποιούν” την υπηρεσία της κατ’ οικον τροφοδοσίας.

Την ίδια ώρα αυξημένη ζήτηση παρατηρείται σε συγκεκριμένα είδη διατροφής μακράς διάρκειας, όπως σε ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, όσπρια, γάλα κονσέρβας κ.α, αλλά και σε είδη απολύμανσης και καθαριότητας, όπως χλωρίνη, οινόπνευμα, χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες) και μαντιλάκια ατομικής υγιεινής. Σε αρκετές περιπτώσεις παρατηρείται το φαινόμενα τα ράφια των Σούπερ Μάρκετ που “φιλοξενούν” τα παραπάνω προϊόντα να αδειάζουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το βράδυ της Παρασκευής, όπoτε απολυμαντικά και αντιβακτιριδιακά συγκεκριμένης εταιρείας είχαν εξαφανιστεί, σε σουπερ μάρκετ που δραστηριοποιείται στον κόμβο της Περιβόλας, ενώ το πρωί του Σαββάτου μπορούσε κάποιος να τα βρεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *