Πάτρα: “Είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητά μου”, λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου

H Ρούλα Πισπιρίγκου, δύο 24ωρα μετά την κατάθεση του πορίσματος για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μίλησε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, υποστηρίζοντας για άλλη μια φορά πως κατηγορείται άδικα και πως θέλει να μάθει την αλήθεια.

«Δεν έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου. Αφιέρωσα τη ζωή μου σε αυτά. Έζησα την απώλειά τους. Με κατηγορούν άδικα. Θέλω να μάθω την αλήθεια», δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR, λίγες ώρες μετά την κατάθεση της αδελφής της, Δήμητρας, στο Ανθρωποκτονιών που διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση για το θρίλερ της Πάτρας.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις που έκανε στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA την Τρίτη, την ώρα που η αδελφή της κατέθετε.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Πίστευα ότι όλα αυτά που ακούω στα κανάλια είναι ψέματα και υπερβολές. Δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά μου. Είναι τεράστια αδικία που μου γίνεται. Τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούνται άδικα οι δικοί μου άνθρωποι που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα. Η Δήμητρα λάτρευε το μωρό μου, όσο και εγώ. Μου φαίνεται απίστευτο και να σκεφτεί κανείς ότι μπορεί να ήξερε ότι εγώ έχω πειράξει το παιδί και να μην είχε βγει και να το πει. Είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητά μου»

Διαβάστε επίσης  Αγιοι Ανάργυροι: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Κυριακής - «Εχει ξεριζωθεί η ψυχή μου»