Πάτρα: Μαρτυρία σοκ για την Τζωρτζίνα: «Δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό, δεν έχει 40 βαθμούς έξω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι ανέφερε γυναίκα που φρόντιζε τη μικρή

Πάτρα: Η γυναίκα που είχε αναλάβει την φροντίδα της Τζωρτζίνας μίλησε αποκλειστικά στο Live News στο Mega και περιέγραψε τη σχέση που είχε με την 9χρονη και τη μητέρα της.

«Εγώ με τη μητέρα της δεν είχα καλή επικοινωνία. Έτυχε μία ημέρα να λείπει η νοσηλεύτρια για δύο ημέρες και της εξήγησα ότι εγώ σνα υπεύθυνη δεν μπορούσα το παιδί να το δεχτώ για δύο ημέρες, διότι η Τζωρτζίνα σιτιζόταν από γαστροστομία κι εγώ δεν ήξερα. Δηλαδή δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω το παιδί», είπε.

«Όταν της το είπα έγινε πολύ μεγάλη φασαρία, ότι δεν γίνεται και ότι οφείλω να πάρω το παιδί, κι εάν θα έλειπε ένα μήνα η νοσηλεύτρια. Της λέω «εάν θα έλειπε ένα μήνα θα όφειλα σαν κέντρο να βρω μία λύση, αλλά σας μιλάω για δύο ημέρες». «Όχι», μου λέει, «θα το πάρεις, είσαι υποχρεωμένη». Μα κυρία Ρούλα δεν μπορώ να δώσω ούτε νερό στο παιδί σας. Γυρνάει και μου λέει: “δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό, δεν έχει 40 βαθμούς έξω”».

Τότε ήταν που η γυναίκα έχασε τον αυτοέλεγχό της με αυτά που άκουσε από το στόμα της 33χρονης μητέρας: «Της απάντησα “α, συγγνώμη, γιατί εγώ τον χειμώνα έδινα στο παιδί μου νερό».

Διαβάστε επίσης  Αγριος ξυλοδαρμός μεταξύ 14χρονων - Ηθελε να την πετάξει στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σε εμάς στο κέντρο το γέλιο και το κακάρισμά της ήταν απίστευτο. Ήταν ευτυχισμένη στο κέντρο», είπε η γυναίκα για το πως περνούσε η Τζωρτζίνα στο Κέντρο Αποκατάστασης.

«Για το σπίτι δεν μπορώ να σας πω. Όμως μπορώ να σας πω ότι η συνοδός μου είπε δύο φορές ότι το πήρε κλαμμένα. Όπως πολύ άσχημα παραλάβαμε την Τζωρτζίνα μετά την μαγνητική, λίγο πριν φύγει από τη ζωώ. Εκείνη τη μέρα το παιδί ήταν χάλια και βέβαια ενημερώσαμε τη μητέρα. Είπαμε ότι μετά από μία ολική νάρκωση, γιατί μας είπε ότι τη μαγνητική την έκανε με ολική νάρκωση, είπαμε ότι ίσως ήταν ακόμα επηρεασμένη», κατέληξε.