Πάτρα: Νεαρός έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου – Κρίσιμη η κατάστασή του 

ασθενοφόρο Θεσσαλονίκη τροχαίο

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα μετά την είδηση ότι νεαρός 18 ετών έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου και τραυματίστηκε βαριά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24news, ο άνδρας, ηλικίας περίπου 18 ετών, έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, ενώ ο νεαρός διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, ο νεαρός έχει καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Από την Αστυνομία ειδοποιήθηκαν οι οικείοι του, οι οποίοι θα μεταβούν από την Αθήνα στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το thebest.gr o νεαρός είχε τις αισθήσεις του όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρίου. Ωστόσο η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη καθώς φέρεται να έχει βαρύ τραύμα στην σπονδυλική στήλη.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν το συμβάν ο νεαρός είχε διαπληκτιστεί με μέλος της παρέας του και αμέσως μετά να βούτηξε στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Η πτώση του, στο πίσω μέρος του κτιρίου προς την πλευρά της πισίνας, προκάλεσε σοκ στους υπόλοιπους διαμένοντες στο ξενοδοχείο που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα δωμάτιά τους και πετάχτηκαν έντρομοι να δουν τι συμβαίνει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με μέλος της παρέας του.