Πάτρα: Νεκροί άνδρας και παιδί μετά από σύγκρουση οχημάτων

Πάτρα

Υπέκυψαν στα τραύματα τους

Tο βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών στο ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας tempo24.news ο οδηγός πολυτελούς οχήματος, ενώ εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα έχασε τον έλεγχο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με γυναίκα οδηγό η οποία μόλις ξεκινούσε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να πάρει φωτιά.

Στο πολυτελές αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα επέβαινε κι ένα παιδί.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα τέσσερα ασθενοφόρα, αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Διαβάστε επίσης  Ξάνθη: Οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε και εγκατέλειψε 19χρονη - Νοσηλεύεται στην ΜΕΘ

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πληροφορίες αναφέρουν πως διακομίστηκαν στο ΠΠΝΠ δύο σοβαρά τραυματίες, ένας άνδρας και μία γυναίκα. Η γυναίκα διασωληνώθηκε ενώ τόσο ο οδηγός του οχήματος που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όσο και το παιδί ήταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Τελικά, τα νέα που έρχονται είναι άσχημα, καθώς ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ το μικρό παιδί που επέβαινε στο όχημα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών (του έκαναν ΚΑΡΠΑ επι ώρα) να τον κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφερε.