Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε κάνει αίτηση και στο House of Fame»

Πάτρα Μάνος Δασκαλάκης

Νέα αποκάλυψη για τον πατέρα των άτυχων παιδιών

Εντύπωση είχε προκαλέσει η είδηση ότι ο πατέρας των τριών άτυχων παιδιών στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, πέρασε από τις οντισιόν του X – Factor λίγο καιρό πριν φύγει από την ζωή η 9χρονη Τζωρτζίνα, σήμερα ρεπορτάζ θέλει τον ίδιο να είχε δηλώσει συμμετοχή και στο ριάλιτι τραγουδιού του ΣΚΑΪ, House of Fame.

Πάτρα: Πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλυφθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του X Factor. Σήμερα, λοιπόν, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έγινε γνωστό ότι ο Μάνος είχε δηλώσει συμμετοχή και στο House of Fame.

«Κάνοντας το ρεπορτάζ ανακαλύψαμε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είχε δηλώσει συμμετοχή για να περάσει από οντισιόν μόνο στο X Factor, αλλά και από το House of Fame.

Τρεις μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας ο Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισε ότι θέλει να πάει να βρει την τύχη του στη μουσική και συγκεκριμένα στο τραγούδι. Τότε ήταν ανοιχτές οι αιτήσεις για το House of Fame», είπε αρχικά η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Διαβάστε επίσης  Απίστευτο περιστατικό: 7χρονος σκηνοθέτησε τον ξυλοδαρμό 8χρονου και τον ανέβασε στο TikTok

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου είπε στη συνέχεια: «Ο Μάνος Δασκαλάκης, λοιπόν, όχι μόνο έκανε την αίτηση, αλλά αναζήτησε και στο πρόσωπο γνωστού τραγουδιστή της Πάτρας βοήθεια για να μπορέσει να τον προετοιμάσει ώστε να πει ένα συγκεκριμένο τραγούδι για να μπορέσει να περάσει στην οντισιόν».

Πηγή: zappit.gr