Πάτρα – Παπαδόπουλος: “Εξακολουθεί να είναι σε πολύ μεγάλη ανησυχία” αναφερμένος στη Ρούλα Πισπιρίγκου 

Πάτρα Ρούλα Πισπιρίγκου

Αρνείται κατηγορηματικά ότι έβλαψε τα παιδιά της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα,.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, τόνισε ότι «ακόμα εξετάζεται και θα δώσει κατάθεση χωρίς όρκο ως ύποπτη. Το πολύ σημαντικό για εμάς είναι ότι από σήμερα αποκτούμε πρόσβαση στα έγγραφα της δικογραφίας και θα μπορέσουμε να επισκοπήσουμε το σύνολο του υλικού».

«Ήταν μία από τις εκδοχές που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι βέβαια κατηγορούμενη ακόμα» τόνισε.

Σε ερώτηση για το εάν μίλησε με την Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την τελευταία εξέλιξη, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε ότι «εξακολουθεί να είναι σε πολύ μεγάλη ανησυχία για τη διαδικασία που έχει ξεκινήσει για τη συγκεκριμένη έρευνα και ειδικά μετά την έκδοση του πορίσματος.

Έχει έντονη ανησυχία σε σχέση με την προβολή της υπόθεσής της, τη σκιαγράφηση γενικότερα της προσωπικότητάς της. Είναι ένα πρόσωπο που δικάζεται καθημερινά από τα ΜΜΕ και τα social media».

Διαβάστε επίσης  Oμόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι «η Ρούλα από την πρώτη στιγμή δηλώνει ότι δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά της.

Η πρώτη κουβέντα που μου είπε και έχει πει επανειλημμένως είναι ότι «προσπαθούν να μου φορτώσουν και τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών». Αρνείται κατηγορηματικά ότι έβλαψε τα παιδιά της.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι δεν υπάρχει καμία επαφή της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη αν και θα περίμενε να έχει την ηθική στήριξή του.

“Με κατηγορούν οι άλλοι, με κατηγορεί κι εκείνος που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί;” είναι τα λόγια της, σύμφωνα με τον συνήγορό της.

Όπως τόνισε ο ίδιος, “την έχω δει πολλές φορές να σπάει” και συμπλήρωσε ότι παραμένει απομονωμένη στις φυλακές για λόγους ασφαλείας.