Προφυλακιστέος ο προπονητής που κακοποίησε σεξουαλικά την 14χρονη μαθήτρια του

φυλάκιση φυλακές Θεσσαλονίκη φυλακή

Φίλοι του καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 47χρονος προπονητής kick boxing που είχε συλληφθεί στην Πάτρα, μετά από καταγγελία 14χρονης μαθήτριάς του για σεξουαλική παρενόχληση.

Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως ο 47χρονος πρέπει να προφυλακιστεί μέχρι να οδηγηθεί στο δικαστήριο και σύντομα θα οδηγηθεί στα γραφεία της Ασφάλειας στην Πάτρα και από εκεί και πέρα στις φυλακές.

Για το θέμα μίλησε στο Dete ο συνήγορος υπεράσπισης του προπονητή Χρήστος Τσόλκας ο οποίος είπε:

«Έχω συνηθίσει να μην κριτικάρω τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Η απόφαση αποτελεί όνειδος για την ελληνική δικαιοσύνη. Οφείλω να τονίσω δυστυχώς ότι στην Ελλάδα κανείς δικαστής δεν έχει οποιοδήποτε πρόβλημα όταν φυλακίσει άδικα ανθρώπους, έτσι υπάρχουν φαινόμενα με δικαστές που με τις ενέργειες τους και τις άδικες προφυλακίσεις έχουν υποχρεώσει το ελληνικό δημόσιο να καταβάλλει ως αποζημιώσεις δεκάδες χιλιάδες ευρώ να συνεχίζουν απρόσκοπτα τις προφυλακίσεις. Θεωρώ δεδομένο ότι η απόφαση αυτή θα ανατραπεί και δεδομένο ότι ο πελάτης μου θα αθωωθεί».

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση σε συγγενείς και φίλους του προπονητή που καλούν, σύμφωνα με το tempo24.news, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών, όπου μέσα κρατείται ο προπονητής.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 48χρονος που θώπευσε 22χρονη μέσα σε λεωφορείο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *