Πάτρα: «Σοβαρές αστοχίες στα πρώτα πορίσματα – Τέλη Μαΐου θα έχουν τελειώσει όλα»

Για την πορεία της υπόθεσης των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα και τις αστοχίες στα πορίσματα των εκθέσεων των ιατροδικαστών μίλησαν στην εκπομπή “Σήμερα” ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων και ο Συνδικαλιστής Αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας.

«Από τα ευρήματα που έχουμε υπάρχουν σοβαρές αστοχίες στα πρώτα πορίσματα» και γι’ αυτό θα φέρουν ανατροπές τα νέα πορίσματα, είπε ο κ. Λέων.

Εξήγησε πως ενώ οι ιατροδικαστές κατέγραψαν τα ευρήματα σωστά, τα ερμήνευσαν λανθασμένα και δεν άφησαν περιθώρια να εξεταστούν περαιτέρω οι υποθέσεις.

Τόνισε, επίσης, ότι πρώτα θα ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη της Τζωρτζίνας και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στα άλλα δύο παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα.

Ο κ. Μπαλάσκας από την πλευρά της αστυνομίας εκτίμησε ότι η κατάσταση θα έχει τελειώσει μέχρι τέλος του μήνα και όσοι εμπλέκονται θα συλληφθούν άμεσα.

Για το Μάνο Δασκαλάκη είπε ότι η επιλογή του να απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα δε μπορεί να τον καταστήσει «αόρατο»,  «αν τον χρειαστεί η ΕΛΑΣ θα τον έχει».

Όσον αφορά τις κατηγορίες της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τους γιατρούς, είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει γιατρός που θα χορηγούσε 15 φιαλίδια κεταμίνης» στο παιδί.

Πηγή: skai.gr