Πάτρα: Στην εισαγγελία η δικογραφία για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας

Πάτρα

Θα κληθεί να δώσει ξανά εξηγήσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στους εισαγγελείς Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολο Ανδρέου δόθηκε η δικογραφία για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας στην Πάτρα, μετά από διαβίβασή της σήμερα (23/6) από την Ασφάλεια.

Ο φάκελος με το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη- Καλόγρηα και τις καταθέσεις των δεκάδων μαρτύρων που ελήφθησαν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης μπαίνει στο «μικροσκόπιο» των δύο εισαγγελικών λειτουργών που έχουν την εποπτεία της έρευνας για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι κύριοι Ελευθεριάνος και Ανδρέου, αφού μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας για το θρίλερ της Πάτρας και αξιολογήσουν το αποδεικτικό υλικό θα αποφασίσουν και τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Με βάση τα όσα προβλέπονται εκ του νόμου, πιθανότατα, όπως εκτιμάται, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μπορέσουν να δώσουν παραγγελία για τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης ενός ή περισσοτέρων προσώπων, για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Διαβάστε επίσης  Oμόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Και όπως όλα δείχνουν η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των δύο κοριτσιών που κρατείται ήδη για την ανθρωποκτονία της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας, θα βρεθεί, εκ νέου αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και θα κληθεί με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιόποινης πράξης να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.

Η ίδια πάντως από την πρώτη στιγμή αρνείται πως έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στους θανάτους των τριών παιδιών της, ισχυριζόμενη ότι τα υπεραγαπούσε.