Πάτρα: Συνεχίζονται οι καταθέσεις για την σπιτονοικοκυρά Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη

Πάτρα πιστοποιητικό σπιτονοικοκυράς

Τι θα γίνει με την αποσφράγιση του σπιτιού

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, tempo24 η δικογραφία δεν έχει ολοκληρωθεί από την Ασφάλεια της Πάτρας, που έχει αναλάβει έπειτα από εισαγγελική εντολή να εξετάσει τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας Κούτρα.

Η ολοκλήρωση της έρευνας αναμένεται έπειτα από αρκετές ημέρες, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετοί μάρτυρες που δεν έχουν καταθέσει ακόμα, όπως είπε στο tempo24 ο Κωνσταντίνος Λέων, δικηγόρος συγγενών της σπιτονοικοκυράς.

Μάλιστα μεταξύ αυτών που θα κληθούν να καταθέσουν στην Ασφάλεια Πάτρας είναι ο Μάνος Δασκαλάκης, αλλά και η Ρούλα Πισπιρίγκου ( γι’ αυτήν θα υπάρξει ειδική διαδικασία, καθώς είναι προφυλακισμένη).

Ήδη στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, έχουν καταθέσει ο φυσικοθεραπευτής της Ευγενίας Κούτρα και οι δύο γυναίκες που κατά καιρούς την βοηθούσαν.

Διαβάστε επίσης  Απίστευτο περιστατικό: 7χρονος σκηνοθέτησε τον ξυλοδαρμό 8χρονου και τον ανέβασε στο TikTok

Μίλησαν τόσο για τις σχέσεις του ζευγαριού με την σπιτονοικοκυρά, όσο και για τα αντικείμενα που υπήρχαν στο σπίτι , αλλά και τις οικονομικές συναλλαγές , από τη στιγμή που ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πληρεξούσιο για να χειρίζεται τους λογαριασμούς της Ευγενίας Κούτρα.

Αύριο το αίτημα αποσφράγισης

Αύριο το πρωί στις 9 π.μ. αναμένεται να συζητηθεί στο Ειρηνοδικείο Πατρών η αίτηση αποσφράγισης της κατοικίας της σπιτονοικοκυράς, που έχει υποβληθεί από τους δικηγόρους των συγγενών της.

Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα, συμβολαιογράφος παρουσία αστυνομικών, είχε σφραγίσει την είσοδο του σπιτιού, καθώς υπήρχαν άτομα που είχαν εισέλθει στην οικία.

Η συμβολαιογράφος έχει καταγράψει λεπτομερώς την κινητή περιουσία που εντόπισε στο σπίτι και εφόσον το δικαστήριο ανάψει το “πράσινο φως” θα γίνει αποσφράγιση της οικίας και οι δικηγόροι μαζί με τους συγγενείς θα μπουν για να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν αντικείμενα που λείπουν , με βάση όσα οι ίδιοι είχαν εντοπίσει στο παρελθόν.

Επιπλέον, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής του ακινήτου θα περιηγηθεί στους χώρους του.