Πάτρα: Σύντομα τα αίτια θανάτου των δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα

Ο επανέλεγχος δείχνει ότι δεν υπάρχει ύποπτη ουσία

Αναμένονται σύντομα να ανακοινωθούν από τους ιατροδικαστές τα ακριβή αίτια του θανάτου των δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, με το Νίκο Χατζηνικολάου θα εκδοθεί ένα κοινό πόρισμα των δύο ιατροδικαστών, Καρακούκη, Καλογριά, για τα αίτια θανάτου των δύο παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι επιστήμονες έχουν καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, που θα επιστρέψουν στους ιατροδικαστές να καταλήξουν στην αιτία θανάτου των δύο παιδιών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αιτία θανάτου θα είναι μία.

Ο επανέλεγχος των τοξικολογικών εξετάσεων φέρεται να δείχνει ότι δεν υπάρχει κάποια ύποπτη και ανεξήγητη ουσία στα δύο παιδιά, όπως υπήρχε η κεταμίνη στη μικρή Τζωρτζίνα.

Διαβάστε επίσης  Αγριος ξυλοδαρμός μεταξύ 14χρονων - Ηθελε να την πετάξει στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία στο κάδρο έχει μπει η ηπατική ανεπάρκεια της Μαλένας, αν και τίποτα δεν αποκλείει να αλλάξουν τα δεδομένα την τελευταία στιγμή.

“Κάτι έχει προηγηθεί ανάμεσα στις εξετάσεις τις τελευταίες και στο θάνατο, στο χρόνο του θανάτου του παιδιού”, δήλωσε ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου. Εκτός αν η ιστολογική εξέταση αναδείξει κάποιο χρόνιο παράγοντα”, είπε ο ιατροδικαστής.