Πάτρα: Τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου με χαρτορίχτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου Ρούλα

Ζητούσε διακαώς να κάνει μάγια για να φέρει πίσω τον Δασκαλάκη

Την ώρα που η δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας βρίσκεται σε εξέλιξη, το “φως” της δημοσιότητας βλέπουν μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε χαρτορίχτρα της Πάτρας.

Από τη χαρτορίχτρα η κ. Πισπιρίγκου ζητούσε διακαώς να κάνει μάγια για να φέρει πίσω τον Δασκαλάκη. Ο Μάνος τελικά δεν γύρισε και η μικρή Τζωρτζίνα έκανε νέα εισαγωγή στο νοσοκομείο από όπου δεν ξαναβγήκε ποτέ.

Tο χρονικό της υπόθεσης

Στις 15 Ιανουαρίου του 2022 ο Μάνος ανακοινώνει στη Ρούλα ότι χωρίζουν. Την επόμενη μέρα, η κατηγορούμενη απευθύνεται σε χαρτορίχτρα για να τον γυρίσει με μάγια πίσω.

Στις 18 του μήνα, επανέρχεται με νέο μήνυμα στη χαρτορίχτρα λέγοντας ότι όλα πάνε στραβά και να μεταφέρει αυτήν την πληροφορία στη «γιαγιά», που έχει αναλάβει και τα μαντζούνια.

Δείτε επίσης: Δίκη Πισπιρίγκου: “Φυσιολογικές ήταν οι εξετάσεις της Τζωρτζίνας”, κατέθεσε παιδίατρος

Στις 19 Ιανουαρίου, κι ενώ ο Μάνος μοιάζει αποφασισμένος να μην επιστρέψει στο σπίτι, η Τζωρτζίνα μεταφέρεται από την μητέρα της στο νοσοκομείο με αναφερόμενους σπασμούς. Μέσα σε 10 ημέρες το παιδί θα καταλήξει.

Το μήνυμα και το αφήγημά της

Το πρώτο μήνυμα της κατηγορούμενης στη χαρτορίχτρα της Πάτρας με το όνομα Σία στέλνεται μια ημέρα αφότου ο Μάνος της ζητά να χωρίσουν.

Ρούλα: Καλημέρα Σία. Μη με πάρεις, πάρε την [κολλητή μου], ευχαριστώ. Πάντως μάζεψε τα πράγματά του όλα….

Μιάμιση ώρα μετά ξαναστέλνει στη χαρτορίχτρα μήνυμα λέγοντας:

Ρούλα: Σία συγνώμη που σε ενοχλώ, αλλά πήρε τα πράγματά του στη μάνα του… επειδή μου είπε η [κολλητή μου] ότι δεν θα φύγει απλά στο λέω… Στείλε μου μήνυμα ό,τι θες να μου πεις….

Σία: Θα επιστρέψει. Αυτή (σ.σ. η γιαγιά) προσπαθεί… Θα γυρίσει…

Το πρωί της 18ης Ιανουαρίου η χαρτορίχτρα στέλνει:

Σία: Μιλάω με τη «γιαγιά», σε παίρνω σε λίγο…

Ρούλα: Οκ πες της ότι όλα πάνε στραβά.

Το βράδυ της ίδιας μέρα, η κατηγορούμενη της στέλνει νέο SMS ζητώντας να επικοινωνήσει άμεσα μαζί της, κάτι που δεν έκανε ποτέ.

Διαβάστε επίσης  Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη στο άκουσμα της απόφασης

Η εισαγωγή της Τζωρτζίνας

Η ενασχόληση της με τα μάγια και τα μαντζούνια θα «παγώσει» εκείνο το βράδυ διότι την επόμενη μέρα, στις 19 Ιανουαρίου, θα γίνει και πάλι αυτόπτης μάρτυρας ενός νέου επεισοδίου της Τζωρτζίνας. Είναι το πρώτο επεισόδιο της 9χρονης μετά από 8 ολόκληρους μήνες όπου το παιδί παρουσίαζε μόνο βελτίωση στην υγεία της.

«Μας κάνει ένα επεισόδιο σοβαρό με σπασμούς και αφρούς και … είναι δύσκολο να τα θυμάμαι και να τα περιγράφω», περιέγραψε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μέσα σε 10 ημέρες, η μικρή Τζωρτζίνα θα φύγει από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου μέσα στο δώματιο του νοσοκομείου.

Όπως έμαθε εκ των υστέρων ο Μάνος Δασκαλάκης και αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της δίκης, η πρώην σύζυγος του μία εβδομάδα μετά τον θάνατο και του τρίτου παιδιού τους θα καταπιαστεί και πάλι με τις χαρτορίχτρες.

«Υπάρχουν μηνύματα της κατηγορούμενης με την πιο επιστήθια φίλη της, που συνομιλεί με χαρτορίχτρες και ζητά τα λεφτά της πίσω, γιατί εγώ έφυγα από το σπίτι τελικά και δεν πέσανε μέσα σε όσα της λέγανε», κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Στις 17 Φεβρουαρίου, η 34χρονη παραχωρεί τη μοναδική τηλεοπτική της συνέντευξη δίπλα στον σύζυγο της. Κι ενώ όλο το πανελλήνιο παρακολουθεί αποσβολωμένο τις ραγδαίες εξελίξεις εκείνη στέλνει απανωτά μηνύματα στην καφετζού τόσο στις 3 Μαρτίου όσο και στις 18 του μήνα.

Ρούλα: Καλημέρα το απόγευμα θα έρθω σπίτι σου Σία.

Ρούλα: Το απόγευμα θα έρθουμε σπίτι σου. Φρόντισε να μας δώσεις τα λεφτά μας πίσω. Από τη γριά. Γιατί έχουμε όλες τις ηχογραφήσεις που μας λες για τη γριά και το ποσό που ζητάς για να γίνει η Τζωρτζίνα καλά. Στις έξι θα είμαστε εκεί. Φρόντισε να βγεις να μας δώσεις τα λεφτά μας πίσω, αλλιώς θα κινηθούμε αλλιώς.

Οι συνομιλίες αυτές πιστοποιούνται και από εκείνες που είχε τη δεδομένη περίοδο η κατηγορούμενη με την επιστήθια φίλη της.

Αυτά τα μηνύματα έχουν περιέλθει πλέον στην κατοχή του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να βγει στην αντεπίθεση και να τα καταθέσει στις δικαστικές αρχές προς εξέταση.

Πηγή: megatv.com

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi