Πάτρα: Τι αποκαλύπτει μάρτυρας – “Ο θείος της έλεγε να μπει η Ρούλα σε κλινική…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρούλα Πισπιρίγκου Πάτρα

“Είπα στη μητέρα της ότι μπορεί να χρειαζόταν ιατρική βοήθεια”

Νέες αποκαλύψεις έρχονται να ταράξουν την κοινωνία για την υπόθεση στην Πάτρα, καθώς χθες (13/5) στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” μίλησε μία μάρτυρας και αναφέρθηκε στην παρότρυνση του θείου της Ρούλας Πισπιρίγκου να νοσηλευτεί η ίδια σε κάποια κλινική.

«Το παιδί μίλησε με τη Ρούλα τηλεφωνικά όσο έμενε σπίτι μου, αλλά ήταν στο δωμάτιο, όχι μπροστά μου. Μετά άλλαξε ξαφνικά και δεν είχε διάθεση.

Ο Μάνος ήρθε το βράδυ, παρότι η Ρούλα μας είχε απαγορεύσει να τη δει και η Τζωρτζίνα έτρεξε στην αγκαλιά του.

Εκείνη έλεγε ότι το παιδί δε θέλει τον Μάνο, όμως εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο. Ο Μάνος είπε ότι δεν μπορούσε να την πάρει γιατί δεν ήθελε να μπλεχτεί επειδή συμβουλευόταν κάποιο δικηγόρο.

Ήρθε, την είδε για λίγα λεπτά και της είπε ότι θα μιλούσε με τη μητέρα της. Οποιοσδήποτε πατέρας σιγά να μην άφηνε το παιδί του σε όποιον να ‘ναι, αντί να το πάρει μαζί του με τέτοιες καταστάσεις.

Η Ρούλα έμαθε ότι ο πατέρα της μικρής ήρθε σπίτι μου να τη δει και αντέδρασε έντονα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η οικογενειακή φίλη μίλησε και αυτή για την εμμονή της 33χρονης με τον Μάνο, αλλά και για την προτροπή του θείου της Ρούλας να εισαχθεί σε κάποια κλινική.

«Ήμουν εκεί στο σπίτι και αγωνιούσαμε όλοι. Είπα στη μητέρα της ότι μπορεί να χρειαζόταν ιατρική βοήθεια επειδή ήθελε να αυτοκτονήσει και μου είπε πως είχε περάσει πάρα πολλά από εκείνη.

Διαβάστε επίσης
Πάτρα - Λέων: "Η Τζωρτζίνα είχε βασανιστικό θάνατο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο θείος της ήταν αυτός που πρότεινε να τη βάλει σε κλινική. Η οικογένειά της έλεγε πως μόνο ο άντρας της θα μπορούσε να την πείσει για κάτι τέτοιο.

Ότι ο μόνος που την ένοιαζε ήταν αυτός, πως τον έβαζε πάνω απ’ όλους, ακόμα και από τα παιδιά. Είπαμε στον Μάνο να προσέχει και να έχει το νου του για την Τζωρτζίνα.

Είχαμε μία υποψία μήπως έκανε κάτι στο μωρό, αλλά κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει. Ούτε ο Μάνος ήθελε να παραδεχτεί αυτά που του λέγαμε, αλλά είπε ότι θα έχει το νου του.»

Αυτό που της έκανε εντύπωση είναι πως παρόλο που δεν τους γνώριζε για πολύ καιρό, της εμπιστεύτηκαν τόσο εύκολα το παιδί τους.

«Το βράδυ την πήραν από εμένα και λίγες ώρες μετά κατέληξε στο Καραμανδάνειο… Δεν μπορώ να το πιστέψω.»

Πηγή: a.nikolouli.gr