Πάτρα: Τι έδειξε ο γονιδιακός έλεγχος και το τεστ πατρότητας της Τζωρτζίνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την οικογένεια Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Την ίδια στιγμή, ολοκληρώθηκε η δικογραφία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και υπήρξε η ένταξη ορισμένων στοιχείων την τελευταία στιγμή.

Όπως αποκαλύπτει στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο φάκελο της δικογραφίας εντάχθηκαν συνολικά τέσσερα νέα στοιχεία.

Από αυτά, το πρώτο αφορά στην ολοκλήρωση του γονιδιακού ελέγχου με τους ιατρούς στο Ωνάσειο νοσοκομείο, να πιστοποιούν ότι η Τζωρτζίνα δεν είχε κανένα γονιδιακό πρόβλημα και απέκλεισαν και οποιοδήποτε κληρονομικό ζήτημα.

Διαβάστε επίσης
Σκιάθος: Σοκάρει ο 39χρονος πυροσβέστης - «Εχω εξάρτηση από το ιντερνετικό σεξ»

Κατόπιν, εντάχθηκαν μηνύματα που είχαν ανταλλάξει ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και ορισμένες μαγνητοφωνημένες συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους μέσω χρήσης διαδικτυακής εφαρμογής.

Το τρίτο στοιχείο που προστέθηκε στο φάκελο της δικογραφίας είναι ο έλεγχος πατρότητας πάνω στην Τζωρτζίνα. Στον έλεγχο αυτόν, αποδεικνύεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ο πατέρας του μικρού κοριτσιού.

Το τελευταίο στοιχείο που μπήκε στην δικογραφία και την ολοκλήρωσε είναι οι εκτιμήσεις της παιδοψυχολόγου πάνω στις ζωγραφιές του παιδιού.