Πάτρα: Το έγγραφο από το νοσοκομείο Παίδων που θα δείξει τι έγινε με την κεταμίνη

Για έγγραφο “φωτιά” από το νοσοκομείο Παίδων, που θα ρίξει φως σχετικά με την κεταμίνη στο αίμα της Τζωρτζίνας μίλησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι προ μερικών ημερών στάλθηκε στην ανακρίτρια πλήρες επεξηγηματικό έγγραφο από το νοσοκομείο «Παίδων», που εξηγεί τι περιείχε το κιτ που είχαν στην κατοχή τους οι αναισθησιολόγοι που επιχείρησαν να κάνουν ανάνηψη της άτυχης Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο του 2022.

Στο έγγραφο αυτό, σημειώνεται ότι στο κιτ υπήρχαν συνολικά 12 φαρμακευτικές ουσίες για τη διασωλήνωση και τη διάσωση της ασθενούς και ανάμεσα σε αυτές και πέντε αμπούλες των 100 mg υποαραίωση κεταμίνης.

Οι γιατροί τονίζουν ότι καμία από αυτές δεν χρησιμοποιήθηκε, γιατί δεν υπήρχε ανάγκη, καθώς χρησιμοποιούνται εξαιρετικά σπάνια σε ανάγκες διασωλήνωσης. Ωστόσο, υπογραμμίζουν ότι και οι πέντε αμπούλες να είχαν χρησιμοποιηθεί κατά λάθος από τους γιατρούς, δεν θα μπορούσε να βρεθεί η ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό της άτυχης Τζωρτζίνας.

Διαβάστε επίσης  Αγριος ξυλοδαρμός μεταξύ 14χρονων - Ηθελε να την πετάξει στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ερευνά την κεταμίνη η πλευρά Πισπιρίγκου

Παράλληλα, δόθηκε άδεια να εξεταστεί το δείγμα αίματος όπου βρέθηκε η κεταμίνη από εργαστήριο που θα επιλέξει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να υπάρξει πραγματογνωμοσύνη και από την πλευρά της κατηγορούμενης.

Εντός της εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις από όργανα της Μαλένας και της Ίριδας, καθώς και σε δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας από το Καραμανδάνειο, το Ωνάσειο και το Παίδων, που ωστόσο δεν αναμένεται να προσφέρουν κάτι εξαιρετικό.

Πηγή: megatv.com