Πέθανε 5χρονο κοριτσάκι στο νοσοκομείο του Ρίου

κορονοϊός παρβαϊός Θεσσαλονίκη ΑΣΕΠ 7Κ/2022

Αρχικά μεταφέρθηκε στην Αρτα με πολύ βαριά συμπτώματα λοίμωξης

Πάτρα: Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα 5χρονο κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Το κοριτσάκι το Σάββατο (18/1) διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας φέροντας, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ βαριά συμπτώματα λοίμωξης.

Η κατάστασή του ήταν κρίσιμη και αφού έγιναν οι πρώτες ενέργειες από τους γιατρούς κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στην Πάτρα, όπου υπάρχει ειδική Μονάδα για παιδιά.

Το πεντάχρονο δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί για την διακομιδή.

Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου όπου όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη για τη ζωή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Αστυνομία ενώ για την διερεύνηση των αιτιών θανάτου του 5χρονου παιδιού θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή και όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις, αναφέρει το newsit.gr.