Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Τσαντούλας

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Τσαντούλας.

Ο Δημήτρης Τσαντούλας γεννήθηκε στην Πρέβεζα το 1936 και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διετέλεσε Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστήμιο Αθηνών της Ιατρικής Σχολής, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης του Ήπατος και συμμετείχε σε πλήθος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών φορέων.

Υπήρξε για δεκαετίες πολύτιμο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Το διάστημα 2002-2004 ήταν μέλος της εξωκοινοβουλευτικής επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας της ΝΔ και στις εκλογές του 2004 εξελέγη Βουλευτής Πρεβέζης.

Σχετική ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά τον πρώην βουλευτή της εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, μιλώντας για έναν άνθρωπο που «άφησε έντονο αποτύπωμα στη δημόσια ζωή και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πρέβεζα» και εκφράζοντας συλληπητήρια στην οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης  Εμπόδισαν βουλευτή της ΝΔ να καταθέσει στεφάνι λόγω του γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

“Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατία αποχαιρετά τον πρώην Βουλευτή του κόμματος Δημήτρη Τσαντούλα.

Ο Δημήτρης Τσαντούλας γεννήθηκε στην Πρέβεζα το 1936 και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστήμιο Αθηνών της Ιατρικής Σχολής, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης του Ήπατος και συμμετείχε σε πλήθος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών φορέων. Υπήρξε για δεκαετίες πολύτιμο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. το διάστημα 2002-2004 ήταν μέλος της εξωκοινοβουλευτικής επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας της ΝΔ και στις εκλογές του 2004 εξελέγη Βουλευτής Πρεβέζης.

Ο Δημήτρης Τσαντούλας άφησε έντονο αποτύπωμα στη δημόσια ζωή και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πρέβεζα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια”.