Πήλιο: Τι έδειξε η εξέταση γυναικολόγου για τον βιασμό 32χρονης από 66χρονο

αθλήτρια βιασμός αστυνομικός

Ο άνδρας απολογήθηκε στον ανακριτή Βόλου

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το Πήλιο τις εξελίξεις της υπόθεσης του φερόμενου βιασμού 32χρονης από 66χρονο, μετά από βραδινή της έξοδο.

Πήλιο: Όπως προέκυψε από την εξέταση της 32χρονης από γυναικολόγο, δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις πως συνέβη το αδίκημα του βιασμού όπως καταγγέλθηκε από την γυναίκα, το περασμένο Σάββατο. Συνεπώς, ο γυναικολόγος θεωρεί πως η κοπέλα δεν έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο 66χρονος απολογήθηκε στον ανακριτή Βόλου και αφέθηκε ελεύθερος. Του επιβλήθηκαν μόνο απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ανά τακτά διαστήματα.

Η καταγγελία της 32χρονης έγινε το Σάββατο και ο 66χρονος που κατηγορείται για βιασμό συνελήφθη την Κυριακή (19/12) το πρωί σε περιοχή του νοτίου Πηλίου. Η 32χρονη γυναίκα, σύμφωνα με την καταγγελία της, βρισκόταν σε νυχτερινό μαγαζί στο νότιο Πήλιο, όπου διασκέδαζε μαζί με την παρέα της, στην οποία βρισκόταν και ο 66χρονος.

Διαβάστε επίσης  Κυψέλη: 19χρονος εισέβαλε με μαχαίρι σε σχολείο και τραυμάτισε διευθυντή και μαθητή

Γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα, έφυγε πεζή για να επιστρέψει στο σπίτι της μόνη. Όμως, λόγω της νύχτας αποπροσανατολίστηκε στη διαδρομή και τηλεφώνησε στον 66χρονο, για να τη βοηθήσει και να την πάει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *