Ποια ήταν τα κίνητρα της άγριας συμπλοκής ανηλίκων σε εμπορικό κέντρο

Περιπολικό Αστυνομία

Ποια η κατάσταση των τραυματιών

Σε οπαδικά κίνητρα φαίνεται ότι αποδίδεται η άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων που σημειώθηκε χθες (31/3) το βράδυ, έξω από εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο.

Δύο ομάδες των 20 ατόμων φέρεται να έδωσαν ραντεβού στην είσοδο του εμπορικού κέντρου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η πρώτη ομάδα ανέβηκε από τον σταθμό του Αγίου Δημητρίου και κατευθύνθηκε προς την είσοδο του mall, όπου τους περίμενε η άλλη ομάδα. Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις ανήλικοι.

Δείτε επίσης: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων σε εμπορικό κέντρο – Τρεις οι τραυματίες

Ένας 17χρονος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ οι άλλοι δυο, ένας 16χρονος και ένας 14χρονος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρα για την παροχή των πρώτων βοηθειών στους τραυματίες, αλλά και αρκετοί γονείς. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ παράλληλα παίρνει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για αντίπαλες ομάδες οπαδών, οι οποίοι είναι κάτοικοι της περιοχής. Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 6-7 ταυτοποιήσεις.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi