Ποινή φυλάκισης στον 20χρονο που επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή κοπέλα 

Νίκος Μίχος ποινικός κώδικας δήμο Θεσσαλονίκης δολοφονία Κορωπί Κούγιας Τοπαλούδη παιδεραστής δικαστήρια κορονοϊού Τοπαλούδη Θεσσαλονίκη κορονοϊό ασέλγεια σύνταξη δίκη Χρυσής Αυγής Ζακ Κωστόπουλου Ρόδος πατέρας απαγωγή Λεμπιδάκη κορονοϊό δικηγόροι Ζάκυνθος

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Οι άσεμνες χειρονομίες που έκανε ένας 20χρονος σε μία κοπέλα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, το πρωί της Παρασκευής 7/4, φαίνεται να του στοίχισαν ακριβά.

Ο νεαρός συνελήφθη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου τον καταδίκασε σε φυλάκιση 11 μηνών με τριετή αναστολή.

Σε βάρος του «μέτρησε» η κατάθεση της κοπέλας, η οποία ανέφερε ότι ο δράστης την πλησίασε από πίσω χωρίς να τον αντιληφθεί, την ακολούθησε σε απόσταση 300 μέτρων και, τελικά, έπιασε με τα χέρια του τα οπίσθιά της. Μάλιστα, φέρεται ότι την έβγαζε και φωτογραφίες με το κινητό του!

Δείτε επίσης: Νεαρός επιτέθηκε σεξουαλικά σε 20χρονη κοπέλα

Η τρομοκρατημένη γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, αναγκάζοντας τον σάτυρο να το βάλει στα πόδια. Όμως, λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, αναγνωρίστηκε από την κοπέλα και συνελήφθη.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι λήστεψαν καθηγητή - Τους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 20χρονο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και του επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και ένοχο για χωρίς δικαίωμα συλλογή και αποθήκευση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, επιβάλλοντάς του επιπλέον ποινή έξι μηνών. Κατά συγχώνευση, του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών με τριετή αναστολή.

Πηγή: protothema.gr