Πολυτεχνειούπολη: «Θα με είχε τραυματίσει στην καρωτίδα» είπε η ανθυπαστυνόμος που πυροβόλησε 30χρονο

Για την συμπλοκή που είχε με 30χρονο κακοποιό στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, όπου αναγκάστηκε να πυροβολήσει μίλησε η 25χρονη ανθυπαστυνόμος.

Όπως τόνισε η 25χρονη ανθυπαστυνόμος, εάν δεν είχε σηκώσει το χέρι της, ο 30χρονος θα την είχε τραυματίσει με κατσαβίδι στην καρωτίδα.

«Αρχικά πρέπει να πω ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έπραξα αυτό που έπρεπε για τη ζωή τη δική μου και του συναδέλφου. Ήμουν στην επιχείρηση από την προηγούμενη ημέρα και ήταν πολλή η κούραση κι έτσι είπα να φύγω για δύο ώρες και να επιστρέψω» περιγράφει η αστυνομικός μιλώντας στην εκπομπή «Tlive».

«Την ώρα που έφευγα, κατάλαβε ότι ήμουν αστυνομικός και μου επιτέθηκε. Ήξερα ότι αυτός ήταν ο “εγκέφαλος” της υπόθεσης. Το μόνο που με ενδιέφερε εκείνη την ώρα είναι να δω το χώρο γύρω μου, να μην έχει κόσμο γιατί πρόκειται για φοιτητική εστία. Αφού βεβαιώθηκα για την ασφάλεια όλων, ενήργησα όπως θα έπρεπε. Πάνω του είχε μόνο αυτό το κατσαβίδι αλλά συνήθως κινούνταν με οπλισμό. Ήρθε καταπάνω με σκοπό να μου επιτεθεί. Είναι ξεκάθαρο πως αν είχε όπλο πάνω του, θα το είχε αξιοποιήσει. Δεν ήρθε απλώς για να με απειλήσει ή να με τραυματίσει. Εάν δεν είχα σηκώσει το χέρι μου, θα με είχε τραυματίσει στο λαιμό, στην καρωτίδα» συγκλονίζει η ανθυπαστυνόμος.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Φυσικός αυτουργός εντοπίστηκε λίγο πριν φύγει για το εξωτερικό

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος Αλβανός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.