«Ποτέ δεν θέλησα να του κάνω κακό, ήταν παρόρμηση της στιγμής», λέει η 49χρονη που έβαλε φωτιά στον άνδρα της (ΒΙΝΤΕΟ)

τσάντα Πτολεμαΐδα βιασμός ανακοίνωση

Ο δικηγόρος της θα θέσει αίτημα αποφυλάκισης

Ότι ποτέ δεν προσχεδίασε να κάνει κακό στον σύζυγο της δήλωσε στο “Live News” η 49χρονη από τη Μυτιλήνη, η οποία τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά.

Όπως τόνισε η προφυλακιστέα, αυτό που συνέβη ήταν παρόρμηση της στιγμή εξαιτίας της σωματικής βίας που είχε υποστεί.

Οι δηλώσεις της 49χρονης

“Με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπο του συζύγου μου και τη δοκιμασία που περνά εξαιτίας μιας ατυχούς συγκυρίας, από μια παρόρμηση που μας έφερε όλους σε τραγική θέση, ωσάν να μην έχουμε βιώσει μέχρι τώρα ανείπωτο πόνο, ατελείωτη θλίψη και αφάνταστη στεναχώρια, προσπαθώντας να συνέλθω και εγώ η ίδια από το γεγονός το οποίο συντάραξε συθέμελα τον ψυχικό μου κόσμο, οφείλω να πω τα ακόλουθα χωρίς να προσπαθώ να εξασφαλίσω οποιοδήποτε αυτοδικαιολογητικό άλλοθι:

Ποτέ μα ποτέ δεν προαποφάσισα, δεν προσχεδίασα, δεν προμελέτησα, δεν επιβουλεύτηκα τη ζωή του συζύγου μου. Ποτέ δε θέλησα να του κάνω κακό, παρότι και εξ αιτίας του έχω βιώσει πολύ ψυχικό και σωματικό πόνο. Αυτό που συνέβη ήταν παρόρμηση της στιγμής, εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της ψυχικής και σωματικής βίας που είχα υποστεί.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Αμέσως η ίδια, συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο, έσπευσα να κατασβέσω την πυρκαγιά, πράγμα που επέτυχα, με αποτέλεσμα να υποστώ εγκαύματα στα χέρια και στο σώμα. Εύχομαι ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον σύζυγό μου”.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Χαροπαλεύει στο Παπανικολάου ο άνδρας που του έβαλε φωτιά η γυναίκα του

Ο Τάσος Χατζήγιαννης, δικηγόρος κατηγορούμενης, μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο για την υπόθεση, λέγοντας πως η κατηγορούμενη δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον σύζυγό της: «Φωτιά δεν έβαλε η ίδια. Πέταξε την βενζίνη για να τον φοβίσει, και κάπνιζαν και οι δύο. Μετά προσπάθησε να τη σβήσει και όπως και το πέτυχε. Όλα γίνονται μπροστά στην κάμερα».

Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι θα θέσει αίτημα αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους, καθώς έχει ζητήσει ψυχιατρική εξέτασή της, ενώ η ίδια καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία. Η ιατροδικαστική εξέταση που ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης της 49χρονης, πραγματοποιήθηκε και έδειξε κακώσεις διήμερου – τριημέρου, καθώς και παλαιότερα σημάδια κακοποίησης.

Ο 58χρονος φαίνεται πως έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο. Οι γιατροί καλέσαν σήμερα τον γιο του και του ανακοίνωσαν πως από αύριο θα ξεκινήσουν οι πλαστικές επεμβάσεις.

Πηγή: megatv.com