Πρώην παίκτης ριάλιτι ο άνδρας που εισέβαλε σε κατάσταση αμόκ στο Εφετείο Αθηνών

Εφετείο

Είχε μαζί του βαλίτσες με 1,5 εκατ. ευρώ

Επειτα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι πρώην παίκτης μουσικού ριάλιτι ήταν ο άνδρας που σε κατάσταση αμόκ εισέβαλε χθες (13/8) το πρωί στο Εφετείο Αθηνών.

Σύμφωνα με τον Alpha ο συγκεκριμένος άνδρας εκτός από ποσότητα ναρκωτικών, είχε μαζί του στο αμάξι βαλίτσες με 1,5 εκατομμύριο ευρώ, κάτι που ξάφνιασε και τους αστυνομικούς.

Ο άνδρας, φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και μετά από ώρα είπε στους αστυνομικούς: «Έπρεπε να παραδοθώ γιατί έχω κάνει πολλά».

Σύμφωνα με τον Alpha ο πρώην παίκτης του ριάλιτι που συνελήφθη δεν είπε ξανά άλλη κουβέντα και οι Αρχές υποθέτουν πως το χρηματικό ποσό ήταν από αγοραπωλησία των ναρκωτικών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: Συνελήφθη πρωινές ώρες της 13-8-2022, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 33χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος κινούμενος με αυτοκίνητο, εισήλθε εντός του κλειστού χώρου στάθμευσης του εφετείου Αθηνών και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον αστυνομικό φρουρό με σκοπό να παραδοθεί.

Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο και από έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

-1.513.555- ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α.,
-275- γραμμ. κοκαΐνη,
-495,5- γραμμ. κατεργασμένης και -0,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
-37,9- γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης,
-131- δισκία ecstasy ,
-3 φαρμακευτικά δισκία,
-αυτοκίνητο,
-πιστόλι κρότου,
-267 φυσίγγια κρότου,
-χρηματοκιβώτιο,
-4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,
-4-κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.