Πρώην παίκτρια του GNTM κατηγορείται για εξαπάτηση εταιρειών με ρούχα

GNTM

Τι λέει η ίδια και πως «εμπλέκεται» ο Αρναούτογλου

Μία κοπέλα που συμμετείχε παλιότερα στο GNTM κατηγορείται για εξαπάτηση εταιρειών με ρούχα.

Ειδικότερα, χρησιμοποιούσε με την πρόφαση ότι θα εμφανιστεί στο “The 2night Show” και θα διαφημίσει τα προϊόντα τους. Μάλιστα, ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Δεν ξέρω τι έγινε, απλά έφτασαν στα αυτιά μου ηχογραφημένες συνομιλίες που χρησιμοποιούσε την εκπομπή για να πάρει πράγματα, ενώ δεν ήταν καλεσμένη. Την είχαμε καλέσει πριν χρόνια, αλλά εκείνο το διάστημα δεν ήταν καλεσμένη. Δεν ήταν ότι πήγε σε μια εταιρεία, ήταν σύστημα, άρχισε να παίρνει τηλέφωνο πολλές εταιρείες και δεν ήταν και καλεσμένη.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε δώσει κάποιο δικαίωμα και ούτε οι κυρίες από τα μαγαζιά είχαν κάποιο λόγο στα καλά καθούμενα να βγουν και να πουν… Επειδή πάντα συνεννοούμαστε για τους καλεσμένους, ρώτησα και τον Μανώλη Σκοπελίτη, δεν ήταν στο πρόγραμμα για να την καλέσουμε», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε και η ίδια στο «Γεια σου»: «Με τη συγκεκριμένη κοπέλα που με κατηγορεί στο Τικ Τοκ ότι την εξαπάτησα, είχαμε ξεκινήσει μια συνεργασία για να διαφημίσω τα ρούχα της στα social media. Οι πελάτες που συνεργάζομαι πληρώνουν μόνο τις δημοσιεύσεις στα social και τα stories που θα βάλω, δεν πληρώνουν ούτε τηλεοπτικές εμφανίσεις ούτε giveaway.

Διαβάστε επίσης  Οδηγός λεωφορείου κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει 53χρονη γυναίκα 

Θα φορούσα τα ρούχα της συγκεκριμένης μπουτίκ σε μια βραδινή εκπομπή που εγώ νόμιζα ότι είχα καλεστεί. Είχα πλησιάσει τον υπεύθυνο καλεσμένων τότε, είχαμε μιλήσει και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Με είχαν ενημερώσει ότι θα με καλέσουν όταν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, έχω καλές σχέσεις με αυτή την εκπομπή γιατί έχω εμφανιστεί ξανά, οπότε το είχα δεδομένο ότι θα με καλέσουν. Η εμφάνισή μου δεν έγινε ποτέ και έτσι της επέστρεψα τα χρήματα.

Δεν ξέρω αν απευθύνεται σε μένα με τις δηλώσεις του στο ραδιόφωνο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εύχομαι να μην απευθύνεται γιατί είναι στενάχωρο όλο αυτό, δεν ξέρω τι πληροφορίες του έχουν μεταφέρει. Έχω χάσει χρήματα με όλη αυτή την ιστορία και δέχομαι μπούλινγκ με μηνύματα στα social media, ότι πρέπει να πεθάνω και είμαι απατεώνισσα».

Πηγή: zappit.gr