Προκαλεί η μητέρα του προπονητή Τάε Κβο Ντο – “Δεν ξέρω ποιες είναι οι κοπέλες που έχουν κάνει αυτή την ζημιά”

προπονητής Ηλιούπολη Τάε Κβο Ντο

Εμφανίζεται πεπεισμένη για την ηθική ακεραιότητα του παιδιού της

H μητέρα του προπονητή Τάε Κβο Ντο από την Ηλιούπολη αφήνει αιχμές κατά των κοριτσιών που βρήκαν το θάρρος και κατήγγειλαν ότι βιάστηκαν από τον γιο της.

Πιο συγκεκριμένα, άφησε υπονοούμενα ότι κάποιος θέλει να του κάνει κακό και χαρακτηρίζοντας «εξωφρενικά» τα όσα ακούει.

Δείτε επίσης: Aνακαλείται η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του προπονητή του Τάε Κβο Ντο που βίαζε τις αθλήτριες του

Η μητέρα του προπονητή εμφανίζεται πεπεισμένη για την ηθική ακεραιότητα του παιδιού της, λέγοντας ότι τον μεγάλωσε με αρχές και αξίες και υποστηρίζει ότι ποτέ δεν είχε δείξει σημάδια για όσα τον κατηγορούν, αλλιώς η ίδια θα το είχε προσέξει. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι ο γιος της δεν έκανε ποτέ χρήση ουσιών, ενώ τρεφόταν υγιεινά και δεν έπινε, καθώς είναι αθλητής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα του 44χρονου προπονητή είπε αρχικά ότι «ο γιος μου από μικρός ήταν ένα καλό και υπάκουο παιδί, όπως και η κόρη μου. Έχω μεγαλώσει τα παιδιά μου με αρχές και με δυσκολίες. Ξεκίνησε το άθλημα μικρός και έφτασε σε καλό επίπεδο, μπήκε στην Εθνική Ομάδα. Ποτέ δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου ότι ο γιος μου έκανε χρήση ουσιών».

«Ήταν πάντα ενάντια σε αυτά τα πράγματα. Ήταν αθλητής, δεν έπινε και τρεφόταν υγιεινά. Είχε μια κανονική ζωή. Αγαπούσε πάρα πολύ τη δουλειά του και ήταν πάντα δίπλα στα παιδιά. Δεν είχε δώσει ποτέ σημάδια για όσα τον κατηγορούν, αλλιώς θα το έβλεπα. Δεν είχε πολλές σχέσεις στη ζωή του. Πριν παντρευτεί, είχε δύο – τρεις σταθερές σχέσεις. Ήταν σταθερός και μαζεμένος. Δεν είχε δείξει ποτέ τίποτα περίεργο. Μετά παντρεύτηκε, έκανε το παιδάκι του. Είχε κάποιες δυσκολίες στον γάμο του, αλλά ως εκεί», πρόσθεσε η μητέρα του προπονητή, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων αθλητριών του.

Μιλώντας για το παιδί και το εγγόνι της, η ίδια ανέφερε: «Ο εγγονός μου γεννήθηκε την ίδια μέρα που έχει γενέθλια ο γιος μου. Το λατρεύει το παιδί του, ήταν κολλητοί. Το παιδί δεν μπορούσε χωρίς τον μπαμπά του. Λέει συνέχεια “ο μπαμπάς μου” και “πότε θα έρθει ο μπαμπάς μου”. Έχει λατρεία ο ένας στον άλλον».

«Είναι σαν… κεραυνός όλο αυτό για μένα, δεν μπορώ να το διανοηθώ γιατί δεν έχει δείξει ποτέ τέτοια σημάδια. Δεν ξέρω ποιες είναι αυτές οι κοπέλες που έχουν κάνει αυτή την ζημιά», είπε στη συνέχεια η μητέρα του προπονητή. Όπως είπε, μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο, χθες. «Δεν μου διευκρίνισε κάτι, ήταν χάλια. Αν βλέπατε στις προπονήσεις του πώς τον αγαπούσαν τα παιδάκια, πώς τα πρόσεχε, χωρίς να τα ζορίζει στην προπόνηση. Αυτά που ακούω είναι εξωφρενικά πράγματα. Όταν χώρισε, έψαχνε να βρει σπίτι. Τα οικονομικά του ήταν δύσκολα και δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Αναγκαστικά είχε κάνει ένα μικρό χώρο στη σχολή του για να μπορεί να κοιμάται», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, η μητέρα του 44χρονου είπε πως «προπονούσε παιδιά από το 2004, από τεσσάρων ετών παιδάκια. Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Πήγαινα στη σχολή κι έβλεπα τα παιδιά και τους γονείς ενθουσιασμένα. Ειλικρινά δεν ξέρω πώς προέκυψε όλο αυτό, ποιος ήθελε να κάνει αυτό το κακό. Έχω παλέψει πολύ στη ζωή μου γι’ αυτά τα παιδιά».

Πηγή: enikos.gr

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi