Υπόθεση προπονητή Τάε Κβο Ντο: «Εχω πέσει από τα σύννεφα, δεν το χωράει το μυαλό μου» δήλωσε φίλος του

προπονητής Ηλιούπολη Τάε Κβο Ντο

Δυσκολεύεται να διαχειριστεί την κατάσταση η οικογένεια του

Για τον ίδιο τον 44χρονο προπονητή Τάε Κβο Ντο από την Ηλιούπολη, που κατηγορείται πως βίαζε τις ανήλικες αθλήτριες του, μίλησε ένας φίλος του στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”.

Σοκάρουν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την δράση του 44χρονου προπονητή του Τάε Κβο Ντο, ο οποίος για περισσότερα από δέκα χρόνια (από το 2009, μέχρι το 2020) φέρεται να βίαζε πέντε ανήλικες αθλήτριες του στο σπίτι του και στη σχολή πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη.

Συγκεκριμένα ο φίλος του δήλωσε: «Τον ξέρω από 15 χρόνια. Ο… γενικά δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που ακούω. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Πραγματικά όμως. Δηλαδή ακόμα και τώρα που συζητάω τον λόγο κι όλο αυτό δεν το χωράει το μυαλό μου.

Με τον…κάναμε ψαρέματα μαζί. Δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό για τον…Δεν έχω δηλαδή, ήταν ένα παιδί πολύ ευγενικό, δεν έχω κάτι αρνητικό να πω για τα χρόνια που τον ξέρω.

Όλο αυτό πραγματικά με έχει σοκάρει πάρα πολύ».

Στην συνέχεια ο φίλος του τονίζει ότι δεν είχε δει κάτι περίεργο.

Ειδικότερα: «Ούτε καν, ούτε καν. Το παιδί ήταν παντρεμένο, χώρισε, είχε ένα παιδάκι, παντού με τον γιο του, ούτε καν το μυαλό μου είχε πάει σε κάτι τέτοιο».

Ενώ για την κατάσταση του κατηγορούμενου είπε: «Χθες ήμουν με την αδερφή του, μίλησα και με την μητέρα του στο τηλέφωνο. Είναι και οι δύο ράκος, αν μπορώ να πω αυτή την λέξη. Τους έχει έρθει ο ουρανός σφοντύλι κανονικά.

Δεν το πιστεύουν, δεν μπορούν να το χωνέψουν κι όλο αυτό τώρα «θα φάνε» κι από γύρω γύρω τώρα και η οικογένεια του ό,τι και να είναι ο… η οικογένεια του δεν έχει να κάνει με όλο αυτό.

Χθες που ήμουν εκεί κι άκουγε για τον αδερφό της έβαζε τα κλάματα. Είναι τραγικό αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Εγώ όταν με πήρε χθες τηλέφωνο (αδελφή προπονητή) και μου τα’ λεγε, δεν παίζει της λέω έχει γίνει λάθος κάτι έχει γίνει δεν παίζει για τον…».

Πηγή: megatv.com